2.eşim olan hanımla bir kez anlaşmalı boşandık.Hamile olduğunu sonra öğrenince boşanma gerçekleştikten sonra tekrar evlendik.Ama çocuk sorunları bir süre örtsede,artık ona rağmen dayanılmaz bir aile ortamı var.Ağzı çok bozuk,en ağır küfürler aşağılamalar,her türlü namus kavramları üzerine dahi konuşup hakaret edebiliyor.Ben bu hakaretlere dayanamadığım için kendimden utandığım bir şey onu tekme tokat dövdüm.biliyorum çok yanlış ama çok ileri sözler hakaretler karşısında tutamadım.ama yanlıştı,yinede.O gidip rapor almış.ben karakolda sonra hakim karşısında(sulh-ceza)özür diledim.6 ay hapis verdi,serbetsin dedi.tekrarında hapis dedi.eşim o gün davacı değilim dedi.
Ama hakaretler hiç durmuyor.aşağılamalar.anlaşmalı boşanma teklif ettim.olmaz diyor.sen beni boşa diyor.saygı yok,hürmet sevgi.anlayış hiç yok.ne istediğini soruyorum layığını bulacaksın diyor.Anladığım kendimden geçip tekrar zarar verip.benim hapse düşmem veya zor duruma düşmemi istemesi.
Sorum,boşanma davasını şiddetli geçimsizlik üzerine mi açmam,yosa başka bir dava şekliylemi davayı açmam uygundur.Şahitlerim var.Çocuğum 2.5 yaşında onu alabilmem için ne yapmalıyım.Birde bana nasıl olsa iştirak nafakası var.aç davayı ben rahatıma bakarım diyor,
ne yapmalıyım,evi terketmeyi onun evden gitmesini bile deneyebilirim,en uygunu nedir,uygun nafaka ödemeyi hatta tüm eşyalarımızı almasını bile teklif ettim kabul etmedi,bir çözüm yolu lütfen,ağrısız olmayacak ama sükunetsiz bir yol.
şimdiden teşekkür ederim yanıt yazanlar.