Borcun ödenmiş kısmına itiraz
Öncelikle iyi çalışmalar
Kamuda çalışan 10 yıllık devlet memuruyum 2004 yılında yan iş olarak bilgisayar tamir donanım alım satımı yapmakta idim bu sıralarda(temmuz 2004) bir borca karşılık vermiş oldugum bir teminat senedi ile ( vade tarihi tanzim tarihi ödeme yeri yok idi sadece ödenecek miktar ve ödenecek şahıs ismi mevcut idi) şimdi 09/11/2007 itibarı ile bir ödeme emri aldım ödeme emrine ilişkin olarak o zamanda imzalamış olduğum senetin yukarda belirttiğim boş bırakılan yerler (şubat 2004) 3 ay sonra dolacak şekilde (zaman aşımı süresini geçmesin diye sanırım) doldurulmuş oldugunu gördüm.şu an o ilde görev yapmıyorum.yazılı olan miktarın % 75 lik bir kısmını ara ara ödemiş idim ve ödemede bir esneklik payı var idi şimdi başka bir ilde çalıştıgımdan senet icraya verilmiş ve sanki hiç ödenmemiş gibi
1.Bu borcun ödenmiş kısmına (I250 YTL nin 750 YTL sini elden ödemiş idim) nasıl bir itirazım olabilir
Re: Borcun ödenmiş kısmına itiraz
Ödemiş oldugunuz parayı belgeleye biliyorsanız takibin açıldıgı icra dairesine bir dilekçe ile itiraz edebilirsiniz .
İtiraz için öngörülen süreye dikkat edin.
Yazılı kanıt çok önemlidir