Bir trafik kazasından dolayı şikayetçi olunursa
geçenlerde park ettiğim yerden çıkarken arabamın köşesine belediye otobüsü çarptı geçti bir nevi sıyırdı bende belediye otobusü olması nedeni ile ve arabanın ruhsatı yanımda olmaması nedeni ile kaza yerinden kaçtım yaklaşık olayın üstünden 3 hafta geçti adam benden şikayetçi olmuş dün bir polis geldi ve ifade vermeye kazayı yaptığım yerin bulunduğu yerdeki karakola gitmem gerektiğini söyledi bu durumda yapmam gereken en doğru hareket ne olur acaba bana yardımcı olabilir misiniz.
Re: Bir trafik kazasından dolayı şikayetçi olunursa
güzel söylüyorsunda nasıl bir ifade vermem gerekiyor ve hakkımda ne işlemler yapılacak en az ceza ile nasıl bu olaydan çıkabilirim ben onu sormuştum.
Alıntı:
weneza rumuzlu üyeden alıntı
güzel söylüyorsunda nasıl bir ifade vermem gerekiyor ve hakkımda ne işlemler yapılacak en az ceza ile nasıl bu olaydan çıkabilirim ben onu sormuştum.
Önce gidip neyle suçlandığınızı ayrıntılı olarak öğreneceksiniz,ifadenizi vereceksiniz.İfadenizi verdikten sonra okuduğunuzda göreceksiniz ki cümle başlarında büyük harfler kullanılırmış.Bunu gördüğünüzde yahu bu benim üye olduktan 1dk.sonra soru sorduğum sitede de site kuralı olarak bildirilmişti,acaba bana bu nedenle cevap verilmemiş olabilirmi diye düşüneceksiniz.
Geçenlerde park ettiğim yerden çıkarken arabamın köşesine belediye otobüsü çarptı geçti bir nevi sıyırdı bende belediye otobusü olması nedeni ile ve arabanın ruhsatı yanımda olmaması nedeni ile kaza yerinden kaçtım yaklaşık olayın üstünden 3 hafta geçti adam benden şikayetçi olmuş dün bir polis geldi ve ifade vermeye kazayı yaptığım yerin bulunduğu yerdeki karakola gitmem gerektiğini söyledi bu durumda yapmam gereken en doğru hareket ne olur acaba bana yardımcı olabilir misiniz.
İfade bir bilgi alma vasıtasıdır.Olay nasıl gerçekleşmişse,bunu ifadenizi alan kolluk kuvvetlerine aktaracaksınız.
İfade,en az nasıl ceza alırım zeminine oturtularak verilmez.