İki ay maaş alamayınca sözleşmemi noterden ihbarname ile fesh ettim şimdi ne yapmalıyım?
ben bi gıda mühendisiyim.bi yemek firmasıyla gıda müh. odasının örnek sözleşmesinden noterde firma ile imzaladık.iki ay geçtikten sonra maaş alamadığım için noterden ihbarname göndererek tek taraflı olarak fesh ettim.sözleşmede tek taraflı fesh edebileceğim yazıyordu.ihbarnamede belirlenen gün süreside geçtive bi ödeme olmadı.şu anda o firma manisada ben ise istanbulda ikamet ediyorum.alacağım olan 2400ytl maaşımı nasıl bir yol izlemem gerekki alayım?.istanbuldan icraya verebilirmiyim ve ne kadar sürede sonuç alabilirim.yardımcı olursanız sevinirim.kolay gelsin...
Re: İki ay maaş alamayınca sözleşmemi noterden ihbarname ile fesh ettim şimdi ne yapmalıyım?
Alıntı:
albustanli rumuzlu üyeden alıntı
Ben bir gıda mühendisiyim.Bir yemek firmasıyla gıda müh. odasının örnek sözleşmesinden noterde firma ile imzaladık.İki ay geçtikten sonra maaş alamadığım için noterden ihbarname göndererek tek taraflı olarak fesh ettim.Sözleşmede tek taraflı fesh edebileceğim yazıyordu.İhbarnamede belirlenen gün süreside geçtive bir ödeme olmadı.Şu anda o firma Manisada ben ise İstanbulda ikamet ediyorum.Alacağım olan 2400ytl maaşımı nasıl bir yol izlemem gerekki alayım?.İstanbuldan icraya verebilirmiyim ve ne kadar sürede sonuç alabilirim.Yardımcı olursanız sevinirim.Kolay gelsin...
Alfabemizde büyük harflerin de olduğundan haberdarmısınız?
5+3+3+4=15 Yıl !!!!!
Her Şeyin fazlası zararlıdır.Kuralcılığın da....
aŞIRI kURALCI oLMAK...yerİne, millet nasıl derdini en kolay şekilde nasılanlatıyorsa,
öyle anlatmalı
bEnCe...
Re: Her Şeyin fazlası zararlıdır.Kuralcılığın da....
Alıntı:
skla rumuzlu üyeden alıntı
aŞIRI kURALCI oLMAK...yerİne, millet nasıl derdini en kolay şekilde nasılanlatıyorsa,
öyle anlatmalı
bEnCe...
Haklısınız.Milletin millet olabilmesi için bazı değerlerine sahip çıkması da gerekmez mi?
Re: Her Şeyin fazlası zararlıdır.Kuralcılığın da....
Alıntı:
skla rumuzlu üyeden alıntı
öyle anlatmalı
bEnCe...
Sayın skla, kurallar her yerdedir. Her evin, her okulun, her üniversitenin, her caminin sahip olduğu gibi burada da kurallarımız mevcuttur. Aşağıda yer alan kurallar dizisi en az 50 yerde mevcuttur, daha önce de görmüş olduğunuzu düşünüyorum.
Türkçe imla kurallarına özen gösteriniz - Cümlelerinize büyük harf ile başlayınız - İletilerinizi doğru Kategoriye eklemeye özen gösteriniz. - Acil Yardım imdat gibi kelimeler kullanmayınız - Kurallara aykırı davranan üyeler ve forumları kilitlenecektir
Bu forum sayenizde kilitlenmiştir.