merhaba
abd uyruklu eşimden boşanmak istiyorum
elimde kendisine ait noter tastikli ve appostile edilmiş vekaleti vardır.
yardımcı olurmusunuz
Printable View
merhaba
abd uyruklu eşimden boşanmak istiyorum
elimde kendisine ait noter tastikli ve appostile edilmiş vekaleti vardır.
yardımcı olurmusunuz
Yardım konusu nedir?Konunun milletlerarası hukuktan doğan yanı mı yoksa boşanma prosedürü mü?
Eşinizin size verdiği vekalette, size O'nun adına avukat tutma/ bir başkasını vekil tayin edebilme yetkisi verilmiş ise o vekalet ile eşinizin adına bir avukat tutarsınız.
Gerisini avukat halleder. ( Muhtemelen eşinizin yurtdışına olup, mahkemede bulunamayacağı nedeniyle 2 şahit talep edilir. )
teşekkür ederim
önerip yönlendirebileceğiniz beşiktaş istanbul civarında meslektaşınız var mı?
boşanma prosedürü
ist beşiktaş civarında yardımcı olabilecek meslektaşınız var mı, önerebileceğiniz
Benim tanıdığım yok, ama arkadaşın tavsiye ettiği gibi Beşiktaş'ta herhangi bir işhanına giderseniz, handa bulunan her avukat size bu konuda yardımcı olabilir.
Merhabalar;
3 ay önce ukrayna uyruklu bir bayanla evlilik yaptım ve türkiye ye ayak uyduramadığından dolayı ülkesine döndü. ve beni ukrayna da yaşamaya zorluyor. Yazar' ım ve benim ukrayna da başka bir iş yapma şansım kesinlikle yok. boşanmak için ne yapmam gerekli. Konuşmalarından anladığım kadarı ile eşim hamile (belki bu şekilde davranıyor, bu bir varsayım) çocuk ukraynada doğarsa ne olur. Velayetini alma şansım olmasa da ileri tarihlerde böyle bir şansım olabilirmi? Türkiye de tekrar denemek için ikna ettim. Çocuk Türkiye de doğarsa nasıl bir hakka kavuşurum. Eşim hamile değilse ve anlaşmalı boşanmak isteğimiz olsa nasıl bir yol izlenir. Eşim çok kararsız ve iyi davranışlarımla yönlendirebiliyorum. Evliliğin devamı imkansız.
Lütfen yardımlarınızı bilgilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.