-
İstismar 103.madde
ogretmenim, iftira ve komplo ile 103.maddeden dava actilar, 2 gun gecici olarak girdigim siniftan şikayetler 1 ay sonra geldi, mahkemeden lehime tanık yok, olayın sadece mudur gordugunu iddia ediyor, 20 aydir açıktayım memuriyetim devam ediyor, çocuklarin adli tip, kriminal , cep tel ve pc raporlari temiz, m.e.b. yuksek disiplin kurulu goreve devam etmeme karar verdi ama mahkeme nedeniyle başlayamıyorum rekor bi ceza aldım dava temyizde, eşim boşandı babamı kaybettim cezaevine girdim suç vesfı değişebilir ihtimaliyle 8.duruşma serbest kaldım, herşey benım lehime olmasına ragmen mahkeme ifadelere gore ceza verdi, başarılı bir egitim hayatım var ama bu olay yuzunden hayatım çok değişti,neler yapabilirim?
-
Re
olayda deliller incelenerek son kararı her zamanki gibi mahkeme verir.eger sucsuz bulunursanız tazminat talebinde buluna bilirsiniz.benim anlamadıgım bu bosanma olayı bu ceza sorusturmasından sonra mı gerceklerşti eger boyle birsey varsa eşiniz size guvenmiyormu aceba..
-
Re: İstismar 103.madde
Size karşı isnat edilen fiil çok ağır sonuçları olan bir suça yaptırım bağlamakta . Müdürden bahsetmisiniz! Merak ettiğim konu sizede yargılama esnasında sorulmuştur.! Müdürle aranızda husumet varmı? Yalnız başına bir kişinin sözlerine dayanarak mı hüküm verildi? Bu tür suçlarda yüzleştirme çok önemlidir çocuklarala aranızda yüzleştirme yapıldımı? Çocukların ifadeleri ne yöndeydi? Bu tür olaylarda önemli olan mağdurdur. çocukların ifadeleri yani.
Şahsım adına söylemek isterim ki yalnız bir tanığın ifadelerine dayanarak hüküm kurulması zor gibime geliyor....
-
dava mart 2006 da boşanma talebi eylul 2006 da 6 ay falan sonra eşim çevrenin baskısıyla boşandı,
Müdürle aranızda husumet varmı bu sorulmadı bana,
çocuklarla 1.duruşma yüzleştik ama çok tutarsız ifadeler verildi, ifadeler farklı cep tel ve pc den bişiy cıkmadı ogrenciler başarıyla ust sınıfa geçmişler, bi de suç vasfı değişebilir diye serbest kaldım ama vasıf değişmedi evet mahkeme öğrenci ifadelerine gore ceza verdi temyizde şuan bakalım nolcak
-
şuan temyizde, aileleri vazgeçerse şikayetten; belki suç vasfı değişebilir deniliyor ve ceza baya azalır diyorlar