-
Web Sayfası
merhaba değerli site üyeleri ilk olarak böyle güzel bir sayfa ve forum düşündüğünüz için gerçekten çok teşekkür ederim şahsım adına
ben aslen devlet memuruyum ve siz değerli avukat arkadaşlara bu zaman kadar yardımlarını esirgemediğiniz için bir jest yapmak istiyorum
ben yazılım ve programlamada prof seviyede faliyet göstermekteyim...
dileyen avukat arkadaşlarımıza kişisel web sayfası tasarımı yapabilirim hemde ücret talep etmeden ve tasarımlarınıda 3.5 milyon mail kullanıcısına duyura bilirim sadece masraflar karşılansın yeterli olur ( alan adı hosting gibi )
türkiyenin neresinde olursa olsun ve kesinlikle reklamsız yukardada dediğim gibi jest amaçlı
lakin yanlış anlamayın malum türkiye cumhuriyeti kanunlar ışığında oluşturula kuralları var ve ben bu kuralları anlayamayacak kadar cahilim daha öncede bu foruma açmış olduğum bir yardım başlığındada beyan ettiğim gibi benimde t.c vatadanaşı olarak bazen hukuki süreçte sorunlar yaşaya biliyorum ve bu konuda yardımlaşa bilirsek çok çok iyi olur diyorum.
ilgilenen avukar arkadaşlar olursa mail atmanız yeterli olacaktır.
Teşekkürler
-
Re: Web Sayfası
Yazdığınız bu yazı ne kadar iyiniyetli olursa olsun, web sitesi karşılığında danışmanlık almak istediğiniz düşünülebilir. Dikkat etmenizde fayda var.