Askerlik tecili hakkında bilgi istiyorum
Merhaba googleden durumumu araştırırken sitenizi buldum ben 28.12.86 doğumluyum iki sene sınıf tekrarı sebebiyle okumakta olduğu açıköğretim fakültesinden askerlik tecili amacıyla kaydımı sildirdim. Maksadım gecen sene aynı durumda olan arkadasımın okulu bırakıp 2 sene tecil almasıydı şimdi durumum ortada şuanki terör olaylarıda ortada acaba şubeye gitsem bir yada iki sene tcil alabilirmiyim va artı bir soru tecil için gerekli belgeler nedir? Yardımlarınızı bekliyorum. Saygılarımla...
Re: Askerlik tecili hakkında bilgi istiyorum
Beyefendi burası hukuk sitesi, askerlik şubesi değil. Lütfen ASAL veya Askerlik şubenize başvurunuz.
Mazeretede bakın terörden dolayı ....
Oldu olacak herkese bir tecil verelim...
Alıntı:
commodore1tr rumuzlu üyeden alıntı
bağlı bulunduğunuz askerlik şubesine gidip,şu anki teror olayları nedeniyle askerliğinizi tecil ettirmek isteğinizi belirtebilirsiniz.
Alıntı:
commodore1tr rumuzlu üyeden alıntı
beyefendi bu alaycı tavrınızı kınıyorum benim tecil ettirme sebebim terör deil bu terör olayları baş gösterdikten sonra teciller kaldırılmış die duyum almıştım eğer öile bi durum yoksa sadece şuanda kanunen tecil alma hakkım warmı onu soracaktım
Alıntı:
teomaniac rumuzlu üyeden alıntı
beyefendi bu alaycı tavrınızı kınıyorum benim tecil ettirme sebebim terör deil bu terör olayları baş gösterdikten sonra teciller kaldırılmış die duyum almıştım eğer öile bi durum yoksa sadece şuanda kanunen tecil alma hakkım warmı onu soracaktım
Kimseyi kınamaya hakkınız yok, yazılanlar sizin yazdıklarınıza göre verilen cevaplardır.
Arkadaşım geçen gün gitti tecilini yaptırdı, tecil hakkınız varsa her hangi bir problem yaşamıyorsunuz.
ben 1987 dogumluyum.myo okulunu bıtırdım.ossye gırdım acıkogretım fakultesını kazanıp kayıt yaptrdım 1.sınıf kamu yonetımındeyım.askerlık yoklamam geldi.askerlık subesınde bana okulun tecıl ettırecegını soleyerek hıc bır ıslem yapmadılar.suan yoklama kacagı durumundamıyım.