slmlar ben dersaneden kaydımı sildirdim fakat onlar bana sadecene seneti verdiler kaydın silindigine ve sözlesmenin fesholduguna dair bir kagıt istedim fakat bana vermediler senedi verdik ya dediler.ne yapmalıyım bu yeterlimidir sizce
Printable View
slmlar ben dersaneden kaydımı sildirdim fakat onlar bana sadecene seneti verdiler kaydın silindigine ve sözlesmenin fesholduguna dair bir kagıt istedim fakat bana vermediler senedi verdik ya dediler.ne yapmalıyım bu yeterlimidir sizce
Borç senedinin verilmesi yeterli.
dersler başlamadan erken kayıt adı altında dershaneye kayıt yaptırdım Hiç ders girmeden kaydımın silinmesi için müracaat ettim bir dilekçe ile fakat kaydımı silmediler ve senedimi vermediler şu anda aradan bir yıl gecti senedin tahsili için icraya verdiler ne yapabilirim
elinde kaydının silinmesi için müracaat ettiğine dair belge varsa birşey yapamazlar.icradan gelen evraklarla birlikte senin müracaat ettiğine dair belgeyi göstererek karşı dava açabilirsiniz. ilk seçenek olarak kendileriyle konuşarak bu durumu dile getirin,eğer yanaşmazlarsa m.e.b ve tüketici haklarına konuyla ilgili olarak şikayette bulunun.
merhabalar ben eskişehir evrendil kpss kursuna yazıldım üç ay derslere gittim ama çalıştığım yerde ekonomik kriz nedeniyle çalışma saatleri değişti bu sebeble dershaneye gidemiyorum ve kaydımı sildirmek için bugün dershaneye gittim kesinlikle kaydımı silemeyeceklerini söylediler ve beni yetkili bir kişiyle görüştürmediler.bende dilekçemi yazdım ama bana olumlu dönerlermi bilmiyorum eğer kaydımı silmezlerse başvuracağım ve yardım alacağım bir yer varmı böyle madur kalmak istemiyor