Roth : Türkiye Irak' a giremez
Roth: Türkiye Irak'a giremez
ANKA
Alman Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Claudia Roth, "Türkiye devletler hukukunu hiçe sayarak komşu bir ülkeye giremez” dedi.
Peki Sayın Roth sizin devletler hukukunda ; bir ülkenin topraklarını üs olarak kullanıp, o komşu ülkenin üniter yapısını hedef almak, masum insanları gözünü kırpmadan öldürmek, ordusuna "işgalci" diyen ve o ülkenin güvenlik güçlerini hedef almak, kadın-çoluk-çocuk demeden insanları kurşuna dizip tekrar o komşu dediğiniz ülkenin kanatları altında gizlenmek varmı ?
Re: Roth : Türkiye Irak' a giremez.
Sayın Claudia Roth,
Sizi her gördüğümde – ki bu sizin Türkiye ilginiz sayesinde maalesef sık oluyor- dilime hep aynı laf takılıyor: Ne alaka?
Gerçekten de Sayın Roth, ne alaka?
Siz Alman Yeşiller Partisi’nin eş başkanısınız…Yani Almanya’daki bir siyasi partinin liderlerinden birisiniz… Bakan filan da değilsiniz. Partiniz iktidarda bile değil. Sıradan bir siyasetçisiniz. Ha bir de Türk Alman Parlamenterler Arası Dostluk Grubu üyesisiniz. Hepsi bu!
Ama ne alakaysa bizimle her daim pek bir ilgili, bizim hakkımızda pek bir bilgilisiniz. Dostluk Grubunuzda aslolan dostluk mudur bilemem, çünkü içinde PKK geçen herşeyle de pek bir sevgilisiniz!
Sizin için Birinci Dünya Savaşı’nda İngilizler tarafından Arap Yarımadası’na Arapları Osmanlılara karşı kışkırtmak için gönderilen Arabistanlı Lawrence’a nazire “Çağdaş Lawrence” diyorlar.
Ben de merak ediyorum. Kuzum siz gerçekte kimsiniz?
Siz ne hakla, ne sıfatla ve de nasıl her fırsatta Türkiye’nin iç işlerine karışabilirsiniz?
Siz nasıl tutup da daha geçen gün PKK terörüyle ölmüş 12 kişinin cenazesi kalkmışken bu kadar rahat ahkam kesebilirsiniz?
Daha toprağı kurumayan 12 kişiyi bu kadar çabuk unutup da nasıl “Barışı Kabul etmeyen DTP değil Büyükanıt” dersiniz?
Yoksa DTP’nin o 12 kişiyi öldürenlere “terörist” diyemediğini bilmez misiniz?
Nasıl bu kadar arsızca hariçten gazel okuyabilirsiniz?
Ha bir de, merak ediyorum Türkiye’nin PKK sorununa gösterdiğiniz ilginin onda birini neden Avrupa Birliği sınırları içinde yer alan İspanya’nın ETA, Fransa’nın Korsika, İngiltere’nin IRA sorununa göstermezsiniz?
Siz gerçekte kimsiniz?
Kime hizmet edersiniz?
Türkiye’ye haddiniz olmayarak akıl vermektense birgün bu sorulara gerçek cevaplar vermeye ne dersiniz?
Benden söylemesi, siz bu gidişle daha çoook küfür yersiniz!!!
Melike İLGÜN/Gazeteport
Roht,İlhan Mansız ona yüz vermediği içn böyle konuşuyor.Esasında iyi bir insandır!
Alıntı:
Aydın Alber Yüce rumuzlu üyeden alıntı
Roht,İlhan Mansız ona yüz vermediği içn böyle konuşuyor.Esasında iyi bir insandır!
Eee, Dinsizin hakkından İMANSIZ gelirmiş.:o
Melike İlgün ün yazısı harika ve devamında gelen yorumlar da...:)
Kuzey Irak'a yapılacak harekata daha önce açıkladığım kendi gerekçelerim nedeniyle karşıyım, ama şu Roth gibilerinin yüzünden "girelim de girmek nasıl olurmuş görsünler" diyesim geliyor.
Abim Rottweiller Cinsi Köpeğine "Roth" ismini Koyduğu için Ona biraz kızmıştım.
Ama Şimdi Ne Kadar Hata ettiğimi anlamaya başladım...!