Elverişsiz Raporu alındıktan sonraki prosedür nedir?
Elverişsiz raporu alan bir kişi bunu ikametine gore yetkili askerlik şubesine goturmus sonra buradan "birliginle irtibata gec,onlar terhis belgeni yerli askerlik subene yollasınlar" denmistir. Bu prosedur dogru mudur? Yerli askerlik subesine mutlaka gidilmesi gerekiyor mu terhis belgesi alınması icin? yoksa ikametgahına gidilen askerlik subesi yeterli mi? Yardımcı olan herkese sevgiler.
Re: Elverişsiz Raporu alındıktan sonraki prosedür nedir?
Yabancı askerlik şubeside yardımcı olabilir.Ancak süre uzayabilir.
Re: Elverişsiz Raporu alındıktan sonraki prosedür nedir?
Alıntı:
yld19sm rumuzlu üyeden alıntı
Yabancı askerlik şubeside yardımcı olabilir.Ancak süre uzayabilir.
ben yabancı askerlik subesine barısta elverissiz savasta sefere tabiidir kagıdımı ve 3 doktor imzalı ve bastabip vekili imzalı kagıdımı goturdum hastaneden taburcu olduktan sonra, yabancı askerlik subesi sadece 3 doktorun ve bastabip vekilinin imzaladıgı elverissiz kagıdını aldılar fotografla birlikte ve gerekli yerlere gonderilecek dediler bura ile isin kalmadı dediler bana. terhis belgeni almak icin ise birliinle konus onlar yerli askerlik subene gonderecek diye belirtildi ayrıca. ben Yerli askerlik subeme gidince bu sefer yerli sube 3 foto aldı ve elverissiz diye belirtilen hastane taburcu tezkeresinin(bastabip imzalı,kırmızı muhurlu fotolu) aslını aldılar ben ayrıca yabancı subeye sunlarıda verdim diye belirtmistim. Yerli subede adresine terhis belgesi gelince yollanacak dedi belgeleri alıp. 2 yerde islem mi olmus oldu acaba? yanlıs birsey yapmıs olmaktanda korkuyorum, prosedur dogru mu isliyor acaba?