Msn üzerinden karşıdakine hakaret küfürden dolayı dava açmış
mrb. 5-6 öncesinden msn üzerinden kızın birisine hakaret küfür ettim aynı şekilde oda bana etti ve bana dava açmış bende dava açtım sonuç ne olur acaba ceza verirler mi?? acilen yardımcı olursanız sevinirim. msn görüşme özetini mahkemeye microsoft msn mi gönderir yoksa davacının elinde msn geçmiş konuşmalarını kagıda çıkartıpta götürmeside yeterlimidir
Re: Msn üzerinden karşıdakine hakaret küfürden dolayı dava açmış
İlk siz hakaret etti iseniz bu sizin aleyhinizedir.
Olayın tarihi ve sizin şikayetçi olma tarihiniz arasında kaç ay süre var.
Çünkü 6 ay içinde şikayet edilmesi gerekir.
Tabi eğer davadan kastınız ceza davası ise.
Tam olarak hatırlamıyorum ilk benmi hakaret ettim yoksa karşıdakimi ama karşılıklı hakaretler oldu olay 5 ay önce oldu dacacı olalı 15-20 gün oldu ben hakim karşısında ne söylemeliyim savcı sordu senmi yazdın bu yazıları dedi evet dedim. sizde ne demeliyim yardımcı oldugunuz için tşk ederim
uzlaşmak istiyormusunuz dedi bende istemiyorum dedim bende aynı şekilde davacı olmak istedigimi belirttim. sizce ceza alırmıyım acaba
birde geçmiş konuşmaları kendi yazıcıdan çıkartıp davacı olması yeterlimi yoksa microsoft msn kendileri mi gönderiyor
yokmu aydınlatacak olan bi Avukat abim ablam
En başta ilk sizin karşı tarafa hakerette bulunmanız bir suç işlemenize sebep vermektedir. Karşı tarafında size aynı şekilde hareket etmesi sizinde karşı tarafa dava açmanızda sizi haklı çıkarabilir. Bilindiği üzerine msn görüşmeleri bilgisayar kayıtları suçu ıspatlamaya zaman zaman yetmeyebilir. Çünkü dosya üzerinde istenilen değilşiklikler yapılabilmekte olup pek somut bir delil olarak görülmemektedir. Size önerim bir avukat aracılığı ile duruşmalarınıza katılmanız olacaktır.
Alıntı:
levis20 rumuzlu üyeden alıntı
yokmu aydınlatacak olan bi Avukat abim ablam
Daha önceki forumları okumayı dener misiniz?