Uyuşturucu madde kullanma-bulundurma
size sorm olcak yardımcı olrsanıw çok senwirim bis 4 kşiydk we bi lisesin karşısınki parkta esrar içicektik we polisler geldii üstümü aradılar ama üstümüzden bişe çıkmadı çünkü maddeyi taşın altına saklamıştık we bisi götürdük bi gece nezarrette kaldık sonra sawcıya gittik we kullanmadımısı söyledik 18 yaş altındayıs diğer ark 18 yaş üstü we sicili war sawunmamısı onu tanımıyorus dedik kesinlikle kullanmıyorus dedik sawcıya we bisi adli tıpa kan idrar tahlilie yolladılar arklrm çıkmıyo diyolar bnde bilemiyorm çıkarmı çıkarsa ne olur sicilim yok yardımcı olrsunuz çok senwirim
Yönetimin Notu: Lütfen Türkçe'yi düzgün kullanınız.
Re: yardımcı olnn(uyuşturucu madde)
Eminim Bunu Size Yüzlerce Kişi Söylemiştir Bende Söyleyeceğim.
e be Çocuk Bu yaşt ne derdi ne tasası da uyuşturucuya bulaştın ?
Zamanında O Büyüklerinin nasihatlerini dinlemez Herkes Kullanır dersin. Başın Sıkışıncada O Dinlemediğin Büyüklerinden Yardım Beklersin ne Diyeyim.
Bu Sorduğunuz Sorunun cevabını Arama Modülünden uyuşturucu madde yada esrar yazarak bulabilirsiniz.
Sayg.
Re: yardımcı olnn(uyuşturucu madde)
Aşşağıdaki Linkten Sorduğunuz Sorunun Cevabını Fazlasıyla Bulabilirsiniz.
https://www.hukuki.net/forum/tags/ind...g=/uyuşturucu/
Saygılarımla.
Re: Uyuşturucu madde kullanma-bulundurma
Türkçesi böylesine bozuk olan bir insan, zaten dıışarıda yaşamayı haketmiyor diye düşünüyorum.
Alıntı:
serinsu rumuzlu üyeden alıntı
Türkçesi böylesine bozuk olan bir insan, zaten dıışarıda yaşamayı haketmiyor diye düşünüyorum.
Yanlış düşünüyorsunuz sn.serinsu.Hemde çok yanlış.
türkçeyi sen mi öğretceksin bana ? ben sadece soru sordum msnde alışkanlığı napiyim