Bireysel kredi ne zaman temerrüde düşer?
İyi günler.Ben bireysel kredi çektim ve bu ayın 5 inde 2. taksiti yatırmamış olacağım.haciz kararı çıkarmı ?
Re: Bireysel Kredi Hakkında
Alıntı:
lothario rumuzlu üyeden alıntı
İyi günler.Ben bireysel kredi çektim ve bu ayın 5 inde 2. taksiti yatırmamış olacağım.haciz kararı çıkarmı ?
Size Pes Diyorum! Ve Hayır Çıkmaz Diyorum!
Alıntı:
bu ayın 5 inde 2. taksiti yatırmamış olacağım
pes +1
nicin böyle bir tepki verdiniz anlamadım arkadaşlar
Bir taksit geciktirdiğiniz için hakkınızda icra takibi yapılmaz endişelenmeyin,erken endişelendiğiniz için bu tepkiyi vermiş olmalılar.
Şunu belirtmekte de fayda var,hakkınızda herhangi bir icra takibi yapılacak olursa şayet,öncesinde banka tarafından uyarılırsınız zaten.
Benim kullanmış olduğum Kredi kartı 2 dönem eksresini ödemedim.Ödeme imkanımda şu anda yoktur.Bankam ile taksitlendirme imkanım varmıdır.bu konuda ne yapmam lazım.Çıkan yasa bugünde yürülükte geçerliliği varmıdır.Bilgilendiriseniz sevinirim.
Alıntı:
nicin böyle bir tepki verdiniz anlamadım arkadaşlar
Verilen cevaplar, -ki siz buna haklı olarak tepki demişşsiniz ve bu tepkilere sizin verdiğiniz tepki süpeeerrr ! :o :o
Bence, bireysel kredi taksitlerinizi gününde ödemediğinize göre mutlaka düşündüğünüz bir şey vardır. :p
Alıntı:
Adıkutlu rumuzlu üyeden alıntı
Verilen cevaplar, -ki siz buna haklı olarak tepki demişşsiniz ve bu tepkilere sizin verdiğiniz tepki süpeeerrr ! :o :o
Bence, bireysel kredi taksitlerinizi gününde ödemediğinize göre mutlaka düşündüğünüz bir şey vardır. :p
:D