Dosyamın kapatıldığı beyan edildiği halde ödeme emri tebliğ edildi, nereye itiraz etmeliyim?
:( Benim telekoma borcum vardı hakkımda icra takibi başlatılmış adresim değiştiği içinde tebligatlar hiç elime ulaşmadı 1 yıl boyunca böyle devam etmiş sonra ben kendim telekoma gidip öğrendim kampanyadan faydalanrak borcumu taksite bağlattım.Tabi tebligatlar yine elime geçmeden yaptım bunu ama sonra ilgili firmanın avukatını arayarak borcu ödemeye başladığımı bildirdim her dekontuda kendisine faxladım.Sonra yeni adresime yeni bir tebligat geldi son taksitimi yatırdığım gün içinde bende avukatı ardım sordum, bana denildiki sizin dosyanızı kapattık dediler.Ozaman tebligat geleli 3 gün olmuştu.Şimdi benim bu durumda gelen tebligata yine itiraz etmem gerekiyormu acaba!Şuanda 7 günlük yasal süreç başlamış durumda.Ayrıca birde şu sorun var tebligat gelen icra müdürlüğüyle aynı şehirde değiliz tabi firmanın avukatıylada bu durumda itiraz etmem gerekiyorsa bile nereye ne şekilde itiraz etmeliyim.
Re: Ödeme emri geldi ne yapmalıyım
Almış olduğunuz tebligat ve bulunduğunz yerin nöbetçi icra dairesine giderek bir dilekçe ekinde ve yatırdığınız dekontların fotokopisi ile itiraz dilekçesi verebilirsiniz..
Re: Ödeme emri geldi ne yapmalıyım
Bulunduğunuz yer icra dairesine,takibin yapıldığı yerdeki icra dairesine gönderilmek üzere itirazda bulunabilirsiniz.