Türk Ordusu na içten içe kin besleyen ama askerlik yaşı geldiğinde T.C. vatandaşı kimliği taşıdığı için askere gitmekten kaçamayan kürt kökenliler. bunları nasıl kontrol edebiliyorlar?bunu gerçekten merak ediyorum..
Printable View
Türk Ordusu na içten içe kin besleyen ama askerlik yaşı geldiğinde T.C. vatandaşı kimliği taşıdığı için askere gitmekten kaçamayan kürt kökenliler. bunları nasıl kontrol edebiliyorlar?bunu gerçekten merak ediyorum..
Sözgelimi Trakya bölgesinde yeni bir yasa dışı örgüt kurulsa, bu örgütün elemanları canımızın parçası 12 Mehmetçiğimizi şehit etse aynı şekilde kin duyar, tepki gösterirdim. Lütfen olayları kardeşliğimizi bozma amacı güdenlerin emellerine alet etmeyelim.
Önemli olan amaç, olay ve acı sonucudur. Katillerin etnik kökeni değil.
Türk olupta pkklı olanlar yokmu..?Veya Türkiyeye pkkdan daha çok zarar veren?
Düzeltiyorum o zaman,pkklı olupta askerlik yapanlar...ben pkk yı destekliyorum diyemez.ne yapıyorlar?
Bu Konulara KİŞİlerİn Hangİ Pencereden BaktiĞi Önemlİdİr Bence.bİr Ermenİ KÜrdÜ TÜrkİyede Yasayan KÜrd KÖkenlİ Dostlarimizla Ayni Kefeye Koyamayiz.ÇÜnkÜ Onlarla Bİzİm DedİĞİmİz İnsanlarin Bu Ülke Hakkindakİ DÜŞÜncelerİ Tamamen Farkli Aslina Bakarsaniz.bİrİlerİ Elİndekİ Kiymetİ Bİlmİyor Bİrİlerİde Ona Ulasmak İÇİn Kardesİ Kardese Vurduruyor Yanİ Etlİ İle SÜtlÜyÜ KariŞtirmayalim Sevgİlİ Dostlar.............? Bİlmem Anlatabİldİnmİ Dostlar
Düşüncelerimi ifade etmekte zaman zaman zorlanırım ve yanlış anlaşılmaya sebebiyet veririm.bu yüzden özür dilerim.bunu sadece merak ettiğim için sormuştum.yoksa ayrım yaratmak kışkırtmak amaçlı değil..
Bakın arap asıllı Türk vatandaşı olarak ne ben ayrım yaptım ne de ailem böyle bir ayrımı öğretti bizlere.her düşünceye kültüre inanca saygı duyarım.benimsemem ayrı konu.katılmam ayrı konu.bunca şey haksızlık yaşanırken bunca doluluk varken kendi adıma bizzat yaşadığım çok sorun varken(ayrımcılıkla ilgili)hata yaptım tekrar özür diliyorum.