Bu gün mailime bir msg geldi bu haber 30 milyon kişiye ulaşmalı yazıyordu maili açtım ve çok ilgimi çeken slaytlar vardı sizlerle paylaşmak istiyorum....
BURDAN İNDİRR
Printable View
Bu gün mailime bir msg geldi bu haber 30 milyon kişiye ulaşmalı yazıyordu maili açtım ve çok ilgimi çeken slaytlar vardı sizlerle paylaşmak istiyorum....
BURDAN İNDİRR
Linki kontrol eder misiniz? gmail sayfası açılıyor.
Aksaklık için özürdilerim link düzeltilmiştir....
Bebelerimiz, öğretmenlerimiz, askerlerimiz, vatandaşlarımız...
Bu katiller, bu caniler kana doymuyor, doymayacaklar da. Dilerim ki bu yaptıklarının hesabını dünyada vermeden canlarını almaz Tanrı... Dilerim ki bizlere yaşattıkları bu acıların mislini yaşarlar... Dilerim ki vicdanlarının (Varsa ya da bir ihtimal vicdana gelirlerse) altında ezilerek can verirler...
Söylenecek bir söz bulamıyorum aslında söylenecek çok şey var ama o resimlere baktıkça inanın gözlerim yaşarıyor senki nasıl bu vatana ihanet ediyorsun senki nasıl ekmek yediğin eli ısırıyorsun sen kimsin nesin bence sen sadece ve sadece tam birŞEREFSİZSİN
Bu vatan'a ihanet eden er geç o vatanın evladından kurşunu yer aslında birkaç tanede pkk denen adilerin leş resimlerinide koymak istiyorum sayın yöneticimiz izin verirse en azından o adilerin leşlerine bakanlar rahatlasın bizim koç gibi askerimiz nasılda çakal avlıyor neyse biraz sinirlendim özürdiliyorum lütfen beni affedin sinirlenmemek eldemi tekrar özürdilerim