Askere Alınmak İçin Ne Yapmalıyım?
Biliyorum şanlı ordumuzun sorunu yok, biliyorum şanlı ordumuzun asker sayısı yeterli, biliyorum şanlı ordumuz her daim yanlarında olduğumuzu biliyor ama ben yine de tepkimi ve desteğimi göstermek için askerliğe başvurmak istiyorum.
Hep çürük raporu almak için sorular soruldu sitemizde ya da askerlikten ayrılmak için neler yapılması gerektiği soruldu...
Şimdi ben soruyorum, bir bayan olarak, vatanı için canını dahi vermeye hazır bir vatandaş olarak asker olmak istiyorum. Bunun için ne yapmalıyım?
Re: Askere Alınmak İçin Ne Yapmalıyım?
Halihazırda bu şerefsizleri yok etmek isteyen milyonlarca Türk erkeği vardır. Mevcut koşullar içerisinde kadınların askere alınması gerekmemekte kanaatimce.
Ancak gerçek Türk kadınları, gerçek Türk askerleri doğurabilir. Dolayısıyla, sizler daha değerlisiniz...
Hukuken asker olmanın birinci şartı '' 20 yaşında ve erkek olmaktır.''
20 yaşını geçti iseniz ilk şart gerçekleşimş olmakta ancak ikinci şartta duvara çarpmaktasınız. Yani halihazırdaki kanunlara göre mümkün değil.
Ya kanun değişecek yada siz cinsiyet değiştireceksiniz. Sizin hali hazır cinsiyetinizle başa bu kadar tatlı bela olduğunuz göz önünde tutulursa erkek halinizin hiç çekilemeyeceği açıkça ortaya çıkacaktır. Kaldıki Hakan kardeşte bu durumdan hiç hoşnut olmayacaktır.
Burnumun üzerinde sivilce çıktı askerden muaf tutulurmuyum tipi akla zarar soruların arttığı böylesi bir dönemde bu düşünceniz çok anlamlıdır. Ama unutulmaması gereken bir hususta mücadele sadece askeri sahada olmayacağıdır. Çevremize şöyle bir dikkatli baktığımızda şerefsiz satılmış maşalardan çok daha tehlikeli tiplerin '' beyefendi '' sıfatıyla ortalarda dolaştığını ve gerçekte cahil olan halkımızı kandırdıklarını görürüz. Asıl mücadele bunlarladır gerçekte. Ve siz yazılarınızla ve tavrınızla bu mücadelenin bir neferi olduğunuzu her daim gösterdiniz. En azından ben öyle algılıyorum.
Siz zaten askersiniz. Şu anda her saha da askere ihtiyacımız var...sizin gibi aydınların dağda silahla terör peşinde koşmak yerine... bilgi ve beceriyle siyasi teröristlerin haddini bildiremesi gerekir... her ne kadar üniforman olmasada sen de bu ülkenin NEFERİSİN... ASKERİSİN...
KUTSAL MÜCADELEMİZDE ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...
Başvurmanın ne sakıncası olabilir.
Bir sembol bu.
Saygılarımla.
Sizin yüreginiz cesaretiniz yeter. yazılarınızı okumak yeter Bu vatan size ve sizin gibi vatan severlere minnettardır.
saygılarımla.
Son günlerde BBC ve CNN gibi Amerikalı ve Avrupalı medya kuruluşları, PKK'dan söz ederken "Kurdish Rebels" , yani "Kürt İsyancılar" terimini kullanmaya başladılar... Tezkere gündeme geldiğinden beri, teröristlerin "isayancı"lığa terfi etmeleri pek manidar... İngilizce bilen bayan arkadaşlarımızın, teröristleden "isyancı" diye söz eden medya kuruluşlarını uyaran/kınayan mesajlar göndermeleri de vatan hizmetine eşdeğer bir hizmet olur diye düşünüyorum...
22.09.2007 Tarihinde K.çekmece askerlik şubesine gönüllü askerlik için başvurdum umarım kabul ederler ben askerliğimi jandarma olarak yaptım bu şerefsiz vatan hainlerini yok etmek içinde komando olarak bile yaparım Allahtan tek isteğim dilekçemin biran önce kabul edilmesindir...
Sayın Hukuki.net Yönetimi,
Bu forumun Askeri Hukuk bölümüne taşınması için gereğini saygılarımla arz ederim.
Sayın gecem1970,
Diğer tüm forum alanlarına katılım durdurulduğu ve üyelerimizin ileti ekleme imkanları olmayacağı için eylemimiz sona erene kadar bu konu burada kalacaktır, eylemimiz sona erdiğinde konu asıl yerine taşınacaktır.
İlginiz için teşekkürler.