-
Yola giden arsa
Herkese merhaba yaptıgınız işten dolayı teşekkür ediyorum. Benim sorunum şu 1992 senesinde belediye istanbul b.evlerdeki arsamı yeşil alan ilan etti üzerine hiç birşey yapamıyacagımı ögrendim 2004 e kadar bu böyle devam etti 2004 senesinde yeşil alanı kaldırdı 18.madde çerçevesinde düzenleme yapılacagını ve imara acılacagını söylediler velhasıl gecen ay imar müdürlügüne gittim bir harita çıkarttılar yerini bulmak için benım arsam ve yan komşumun arsasında 18 ibaresi vardı dediler sizin düzenleme bitmemiş geri kalan heryer bitti bi sizin oralar kaldı dendi sorunum şu 15 yıldır magdurum arsama imar izni verilmedigi için kirada oturuyorum bununla ilgili hızlandırmak için birşey yapabilirmiyim gecen gün gittigimde büyükşehir belediyesinde planlar yakında dendi gene kaldı birde 1992 de 2700 metrekare arsanın 800 metrekaresini aldılar ve yol yaptılar bunun karşılıgında bir bedel almadım o zamanlar yaşımda ufaktı babam ilgilenıyordu oda pek üstüne düşmeyince kaldı öyle şimdi bununla ilgili bir hak talep edebilirmiyim bir avukatla görüştüm yolu bile kapatabilirsin dedi tabi dilegim yolu kapatmak degil ama belediyenin bu aymazlıgı 15 yıl gibi uzun süre bu işleri çözmemesi sabrımı taşırdı neler yapabilcegim hakkında fikir almak istiyorum şimdiden teşekkür ederim
Dn: Seneler konusunda çok emin degilim aklımda kaldıgı kadar yazdım 1-2 yıl degişebilir çok önemlimi bilmiyorum..