Re: Noter sahte para verirse..
Peki Bu Konuyu Sn Noter'le Görüştünüz mü ?
Re: Noter sahte para verirse..
Evet kusura bakmayın tek bahsetmediğim durum bu kalmış. Kendisi o zaman yerinde yoktu. Yarın onunla görüşeceğim.
Duyarsız kalmayın.Bir sorum var. "Burası Türkiye" dedirttirmeyin lütfen.
Arkadaşlar ek bilgi olarak veriyorum.
Susurluk Noter' ide "Bugüne kadar burada böyle bir şey olmadı" demiş.
Anlayacağınız kaşarlanmış bunlar. Noter de böyle dediğine göre.
Bakın ne diyeceğim buna yanıt bekliyorum;
Ben sahte parayı noterin verdiğini kanıtlayamam ancak bankadaki memurun sahte parayı aldığına dair bir yazı olsa en azından böyle bir olay olduğunu kanıtlamam açısından iyi olmaz mı.
Çünkü yukarıda yazdığım şeyi duyduğumdan beri annemi sahtekar yerine koyan bu noter ve elemanlarının annemden özür dilemesini sağlamak için elimden ne gerekiyorsa yapmak istiyorum.
Hukuki bir yönü yok şahit yok para da artık yok. Ama parlak fikirler duyacağımı sanıyorum.
Sizce ne yaparsam noter pes etmek zorunda kalır ve özür diler.Çünkü biliyorsunuz ki bunlar atanıyor ve bir yere bağlılar.
Pzt. gidip konuşacağım olumlu yanıt alamazsam Belediye Başkanı'na ardından da Kaymakam'a gideceğim. Elimden geleni yapacağım en azından.
1) Bankadaki memur parayı imha ettiklerini söylemiş. Öyleyse bu paranın bir kaydı tutularak imha edilmiştir değil mi?
2) Ben bu konuda bankada tutanak tutturursam yada savcılığa bu konuyu verirsem mahkemeye çıkmak zorunda kalır mıyım( mahkemeye parayı alan mı çıkacak). Yoksa sadece bu olayın soruşturulması için gereken başlangıcı mı yapmış olurum.
Mantıklı cevaplarınızı bekliyorum. Böyle insanlara meydan verilmemeli...