-
İş Kazası
abiler benim sorum iş kazasıyla alakalı ben yaklaşık iki yıl önce bu olay oldu ve benim psikoljim bozuldu ve ben araara doktara gidiyorum ve ben bunu iş kazasından dolayı oldugunu nasıl ispat ederim benim ifadem alındı ama aradan iki yıl geçtigi için biraz zor olurmu hepinize kolay gelsin
-
Re: İş kazası
Psikolojinin bozulması bir iş kazası değil, hastalık halidir. Meslek hastalıklarında işverene karşı maddi/manevi tazminat davası açılabilir, ancak sizinki meslek hastalığı da değil. Şansınız zayıf olmakla birlikte, işverenden kaynaklandığını kanıtlayabilirseniz bir şeyler elde edebilirsiniz. Ama ümit verici konuşamıyorum. Selam.
-
Re: İş kazası
abi olay çalışırken oldu arkadaşım öldü bende ondan sonra başladı sskda dosyamız vardı ifademizi aldılar bçm bakanlıgından bende bügün sskya dilekçe verdim iş kazasından maaş baglanması için iş yerinin sskya bildirdigi belge var doktarlardan aldıgım rapor var iş kazasından sonra başlayan ve dikkat gerektiren işleri yapamaz diye benim sorum ben ssk ya hep hastalık olarak gidiyorum benim rahatsızlıgımım bu olay oldugu ve bu olay dan sonra başladı iş veren vizite kagıdına iş kazasını yazmıyor fakat herkes biliyor mahkeme aşamasında ben bunları nasıl ispatlarım işten çıktıktan sonra benim sorum bu
tazminat davalarında