Yurtdışından boşanma davası
Iyigunler.Ben 2 ay evvel internetten tanistigim bir bayanla Turkiye de evlilik yaptim.1 ay evvel de yurtdisinda yasadigim ulkeye dondum.ve bu sure zarfinda kendisiye gecirdigim zamanlarda kendisini bana yanlis tanittigini sadece maddi imkanlarim ve yurtdisina gelebilmek icin evlilik yaptigini anladim.kendisini yasadigim ulkeye getirtmeyi kesinlikle dusunmuyorum ve hemen bosanmak istiyorum. (Bu arada ben 33 esim 26 yasinda)..Ayrica maddi manevi olarak cokuntuye ugramis durumdayim herhangi bir sekilde tazminat alabilirmiyim?ne tavsiye edersiniz?Hic beraber yasamadigimiz icin evliligin iptaline basvurabilirmiyim?Ayrica esimin eskiden hepatit b hastaligini gecirdigini ogrendim su anda hastaligi tasimiyor vucut antikor uretmis fakat bu bir delil olabilir mi?Iyigunler..
Re: Yurtdisindan bosanma davasi
Hadi arkadaslar ama 4 gundur 1 kisi yol gostermemis ben kendim arastiyorum..ama en azindan benzer durumda olan arkadaslar vardir..yardim bekliyorum...saygilar..
Benzer durumda arkadaşlar var ve onlar sorularını sordular ve cevaplarını aldılar. Bu nedenle forumlar her üyenin kullanımına ve izlemesine açık . Ayrıca forum arama seçenekleri ile bu forumlara ulaşabilir verilen cevapları okuyabilirsiniz.
Ben forumdaki sorulari inceledim.Ayni durumda olan kimseyi gormedim.Benim sormak istedigim daha evleneli 2 ay olmus beraber hic yasamamisiz ve ben su anda baska bir ulkede yasiyorum evliligin iptali soz konusu olamazmi?