Merhabalar bana bir konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum.1 senelik bir ilişkiden çıktım,bu kişi benden intikam almak için beni rahatsız etmeye başladı.Kendi rızasıyla bana maddi yardımda bulunmuştu,ayrıldığımız süre içerisinde bana telefon ve mail aracılığıyla tehdit etmeye başladı...
Sana verdiğim mebla bukadar,eğer bunu bana yollamazsan tüm senle çekildiğimiz resimleri tüm aile fertlerine yollarım,gibi mailler gönderiyor telefon konuşmalarımızdada bunu ard arda tekrarlanmıştır.
Şimdi ki mailinde bana TCK'nın 157. maddesinden daha açıcağını söylüyor.Hileli davranışlarla bir kimseyi aldatıp, onun veya başkasının zararına olarak, kendisine veya başkasına bir yarar sağlayan kişiye bir yıldan beş yıla kadar hapis ve beş bin güne kadar adlî para cezası verilir.
Ama asıl amacının beni rezil etmek olduğunu ceza alıp almamın umrunda olmadığını söylemiş hemen alt paragrafında...
Benim size sormak istediklerim. Smsleri silmiştim,mailleri duruyor sadece. suç duyurusunda bulunursam eğer, Cumhuriyet Başsavcısı, telefon konuşmalarımı geçmişe dönükte kontrol edermi? Yani Kaydetmediğim geçmiş telefon konuşmaları ve smsleri bulabilirmi...
Ve siz benim ne yapmamı önerirsiniz...
Şimdiden çok teşekkür ediyorum.