Trafik kazası sonucu ölüm
Öncelikle iyi günler diliyorum
11 gün önce trafik kazası sonucu annemi kaybettim annem yaya idi
Trafik kaza raporunda 8/2 annem 8/6 sürücü suçlu aile olarak ne gibi tazminat Davaları acmalıyız sürücü ne kadar ceza alır. aile bireylerinin hepsi reşit tazminat davası açsak kazanırmıyız
Re: Trafik kazası sonucu ölüm
Tazminat davası açmanız durumunda davayı kazanırsınız büyük bir ihtimalle ancak bu konuda bu siteden değil kesinlikle bir avukattan yardım almalısınız.
Re: Trafik kazası sonucu ölüm
Öncelikle başınız sağolsun...
Tazminat davası açabilirsiniz. Destekten yoksun kalma tazminatı bile talep etme şansınız var.Bir an önce bir avukata danışın.
Destek tazminatı",ölen bir kazalı ile "fiili bir ilişkisi" olan kişilerin,haksız eylemden doğan "zararları" ağırlıklı tatminleridir. Onların ölen kazalı ile kazadan önceden var olan bir ilişkileri vardır; ölümünden önce ondan maddi destek almakta,bakımını görmektedirler. Yada gelecekte maddi destek alacakları ve bakımını görecekleri kabul edilir. Bu,çoğu kez "kan bağı"ndan kaynaklanan bir fiili durumdur. Ölüm ile onlar analarını, babalarını yada evlatlarını yitirmişlerdir. Bu yitme ile ondan sağlanan ve sağlanacak bakım veya maddi desteğin ortadan kalkacağı mutlaktır.
İyi günler