Bıçakla Kasten Yaralamada Ceza İndirimi Hk.(Vaka ivedi )
Selamlar
Az önce bir telefon geldi ,eşimin kardeşi yani kayınbiraderim ,eşine sarkıntılık eden 60 yaşlarındaki aynı zamanda ev sahibide olan adamı bacağından bıçakla yaralamış, ancak yaralı şahıs sanıyorum kan kaybı sebebiyle şu an çok iç açıcı bir durumda değilmiş, komada dendi ne derece doğrudur sağlık hususu bilemiyorum ama bıçaklama olayı var..
1. Bu çocuk daha öncedende bir bıçaklama olayına karışmış yaklaşık 5 sene önce falan ceza vs almadı temiz çıktı..
2. Daha öncesi için herhangi bir vukuatı yok..
3. Çocuğun ifadesine göre " eşime sarkıntılık ettiği için gözüm döndü ve ev sahibimi bıçakladım " demiş.
Başlıktada yazdığım gibi, ağır tahrik vs indirimleri uygulanırmı bunu öğrenecektim..forumda kimi makalelerde para cezasına cevrilme yada uzlaşma yada şikayettten vazgeçme hususları okudum, bunlar söz konusu olaya girermi..
teşekkürler...
not: az önce telefon geldi , yaralı şahısın durumu iyiye gidiyorumuş ve hastaneyede yaralayan kayınbiraderim götürmüş..çocuk zaten orda polise teslim olmuş..,
msj okuyunca ivedi cvp yazın forumda beklemedeyim teşekkürler
Re: Bıçakla Kasten Yaralamada Ceza İndirimi Hk.(Vaka ivedi )
Yaralama suçundan yargılanır, mağdur hakkındaki adli tıp raporu çok önemlidir. Sabıkası olmaması, ağır tahrik (sarkıntılık) cezayı hafifletici nedenlerdir. Ancak ifadeleri bilmeden bu kadar yorum yapılabilir. Avukatınız ile irtibata geçerseniz, ifadelerin ve raporların incelenmesi sonucunda daha sağlıklı bilgilere verecektir...
Re: Bıçakla Kasten Yaralamada Ceza İndirimi Hk.(Vaka ivedi )
hm.
anladım..çok teşekkür ediyorum..