Sn Başbakan, İstanbul Feshane'de yaptığı konuşmada Amerika ile ilişkiler için:"inceldiği yerden kopsun" dedi. Şimdi ben değerli yorumlarınızı bekliyorum. Sn. Erdoğan -inceldiği yerden koparabilir mi?
Printable View
Sn Başbakan, İstanbul Feshane'de yaptığı konuşmada Amerika ile ilişkiler için:"inceldiği yerden kopsun" dedi. Şimdi ben değerli yorumlarınızı bekliyorum. Sn. Erdoğan -inceldiği yerden koparabilir mi?
Atma Ziya!! Din kardesiyiz..
Dün değil bu gün ne diyeceğine bakalım. Irak'a girerseniz, İran da gire. İncirlik'i de kapatmayın diye talimat aldı. Buna ne diyeceğine bakalım.
Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.
Sayın Başkan'a (!) danışması lazım önce, ancak Sayın Başkan (!) kopsun derse koparır!!.. Sayın Başkan (!) da kopartsa kopartsa kafa kopartır...
Açık ve net bir şekilde tepkileri azaltmaya çalışıyor başka ne yapsın iki yüzlü. BOP eşdeğer başkanı olarak Türkiye için ne yapar ki ? Asıl ben onu seçenlerin ne yapacağını merak ediyorum. Ama görüldüğü gibi hiç bir şey yapmıyorlar yok pardon Arsızlık diz boyu olduğundan göbek atıyorlar. Mehmedim ölüyor bunlar domdom kurşunu ile kıvırtıyor. Mehmedim takibe koyuluyor bunlar salla salla eşliğinde tepiniyor. EEE neyse ...
KOPÇAK Birşey kaldımı?
Sermaye piyasasının yüzde 72'si yabancıların elindeyse.
Bankacılık sektörünün yüzde 51' yabancı kontürolündeyse.
Ekonemi IMF'ye''dış siyaset Avrupa Birliği ve Amarika'ya endekslenmiş''ise
IMF ile milletin menfatlarını korumak adına pazarlık yapacak bakan İngiltere vatandası işe
Üretim refreleksleri kaybolmuş ise
Güvenlikte atılması gereken adımlar ''piyasa bozulmasın'' diye gecikiyorsa.
İç ve dış borç son 5 yılda dolar bazında defalarca katlamış ise.
Vatandasın yabancı bankalara borcu 50 milyar doları geçmiş ise.
Avrupa Birliği ne der kaygısı ile HAVA KUVETLERİ Terörist unsurlara karşı kullanılmıyorsa.
Askerlerin başına çuval gecirilmiş ise(müzik notası diye tiye alınıyorsa)
15 ASKERİN öldüğü gün en yetkili ağızdan''Sayın Başkan ile 1 ay sonra görüsşeceğim gerekeni yapacağız açıklaması yapılmış ise.
Piyasalarda 100 milyar dolardan fazla sıcak para bulununan ve en önemlisi bankacılık sektörü kedişine ait olmayan bir ülke.
TMSF elindeki Sitebank'ı Yunan Novabank'a satarsa.
TEB'in yüzde 50'si Fıransız BNP'ye satılırsa.
Yapı Kıredi, TMSF tarafından Unicredio-Koç ortaklığına
Dışbank,Fortis'e
Garanti Bankası'nın konturol hissesinin yarısı GE Finance
C Bank'ın konturol hissesinin tamamı İsrail Bank Hapoalim'e
Finansbank,Yunan NBG'ye
Tekfenbank,Yunan EFG'ye
Adabank Kuvet finas kurulusuna satılmıssa.
Askerlerin öldüğü dakikalarda ''el konduğu içn devlet konturolunde olan''televizyon kanalında''dansöz oynatılıyor''ve yayın kesme ihtiycı dahi hissedilmiyorsa.
Vatandaşların bir bölümü ''seve seve ölüme'' giderken
bir bölümü''malı'' sevdasında düşmüş, hangi toprakta yasadığını bile umursamadan kendilerine doları efendi edinmişler ise..
Yiğit Bulut. Vatan
M.emin sezen Sözün bittiği yerdemiyiz? incelmişte bizmi göremedik! Koptuğu yerdemiyiz! Başbakan kıtalar arası uça bilen yeni uçağa neden ihtiyaç duydu?!
Anadolu'da çok hoşuma giden bir tabir vardır,şiveye göre söylemi de değişir.Alıntı:
KOPÇAK Birşey kaldımı?
Boynu gopasıcaaa...
Boynu gopa da altında gala... :rolleyes:
İyice inceldi. Kopacak galiba.