Re: İzinsiz nick kullanım
Alıntı:
handeozbek rumuzlu üyeden alıntı
Ben bir ünlü adına bir siteye kayıt oldum. Onun adına mesajlar yazdım. Hatta mail adresi alıp onun adına konuştum bile. Ancak konuştuğum kişilere bunu yaptığımı itiraf ettim. Şimdi o arkadaşlar beni savcılığa vereceklerini söylüyorlar. Verirlerse ne olur?
Merhaba..
Bu kisilerden maddi/manevi herhangi bir menfaat temin ettiniz mi?
Saygilarimla.
Alıntı:
degirmenci rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba..
Bu kisilerden maddi/manevi herhangi bir menfaat temin ettiniz mi?
Saygilarimla.
Kesinlikle. Sadece o kişi gibi konuştum. Hiçbir kötü sözüm olmadı. Tek suçum o ünlü gibi konuşmak oldu sadece.
Alıntı:
Kesinlikle. Sadece o kişi gibi konuştum. Hiçbir kötü sözüm olmadı. Tek suçum o ünlü gibi konuşmak oldu sadece.
Merhabalar..
O zaman suc islediginiz kanaatinde degilim zira adi ustunde kullandiginiz bir takma ad..
Saygilarimla.
Alıntı:
degirmenci rumuzlu üyeden alıntı
Merhabalar..
O zaman suc islediginiz kanaatinde degilim zira adi ustunde kullandiginiz bir takma ad..
Saygilarimla.
Bende öyle düşünmüştüm zaten. Savcılık işini korkutma amaçlı söylediler gibi geldi. Yine de emin olmak istedim. Teşekkürler.
Alıntı:
Ben bir ünlü adına bir siteye kayıt oldum. Onun adına mesajlar yazdım. Hatta mail adresi alıp onun adına konuştum bile. Ancak konuştuğum kişilere bunu yaptığımı itiraf ettim. Şimdi o arkadaşlar beni savcılığa vereceklerini söylüyorlar. Verirlerse ne olur?
Savcılığın şikayeti takipsizlik kararı ile neticelendirmesi kuvvetle muhtemeldir.