Hukuki.net üyelerine manifesto
MANİFESTOMDUR
ARTIK SİTENİN ESKİ RENGİNE DÖNDÜRÜLMESİNİ RİCA EDİYORUM.
ÇÜNKÜ BU DUYARSIZ HALKI UYANDIRMAYA HİÇ BİR ŞEY YETERLİ OLMAYACAKMIŞ ANLADIM.
23. TÜMEN İÇİN AÇILAN FORUMA OLAN İLGİYE BİR BAKIN VE U T A N I N :kızgın:
dün gece cep telefonumda kayıtlı tüm avukat arkadaşlarıma,
" 13 ekim saat 13.00 de İskenderun Şehitliğinde buluşalım, bayramlaşalım"
diye mesaj gönderdim,
1 AVUKAT ARKADAŞIM GELDİ SADECE, bir tanesi de 13.30 anlamış ama sağolsun yine de gelmiş,
Dualarımızı ettik, karanfilleri teker teker mezarlarına bırakıp ayrıldık.
Sonra düşünmeye başladım,
Ülkenin aydın insanı olan meslektaşlarım bile 30 dklarını feda edemediler,
Şehitlere kelle diyen birisini Başbakan yaptık,
Bu toprakları kaba güçle elde edemeyeceklerini bilenlerce ekonomik, siyasi, kültürel anlamda Kuzeyden (Ermenistan) güneyden (Irak ve Kıbrıs) Batıdan (AB-ABD) kuşatılmış, tüm hasletleri yok edilme noktasına getirilmiş zavallı halkımı uyandırmaya hiç bir gücün artık yetmeyeceğini anladım.
SİTE YÖNETİMİNDEN RİCAMDIR
SİTEYİ ESKİ RENKAHENK ŞEKLİNE GETİRİN
ANLAMINI YİTİRMİŞ OLAN SİYASİ KONULARI ARTIK KAPATIN
"Ormanlara korku salan
Şahların şahı aslan,
Kocamış yatalak olmuş,
İninde içini çeker dururmuş,
“Hey gidi hey” diye
Dünkü uşakları başlamış,
Onun güçsüzlüğüyle güçlenmeye;
Önünde titreyenler üstüne yürümüş;
At gelmiş çifte atmış böğrüne,
Kurt gelmiş sırtını ısırmış,
Öküz gelmiş, boynuz vurmuş.
Aslan zavallı, bitkin, mahzun, perişan,
Kükremeye mecali yok ihtiyarlıktan,
Ah vah etmiyor boş yere,
Ört ki ölem diyor biçare.
Tam kendini bırakmış, ölecek
Bir de ne görsün? Eşek!…
O da gelip tekme atacak aslana;
-Yoo, demiş kalkmış ayağa,
Ölmeye razı olduk, yeter,
Senden tekme yemek ölümden beter."
Ölsek, öldürülsek, yokedilsek, bölünsek de artık umrumda değil,
Ört ki ölem
Re: Hukuki.net üyelerine manifesto
Sn.Fırat bey'in tepkisine saygı duymakla birlikte,kendisinden
''Ölsek, öldürülsek, yokedilsek, bölünsek de artık umrumda değil,'' sözlerini değiştirmesini rica ediyorum.
Siz umursamazsanız,biz umursamazsak ,gidilen yolun yanlış olduğunun farkında olmayanları kim uyandıracak.
Görevimiz yılmak,bırakıp gitmek değil,gerekirse gözüne gözüne sokarak devam etmektir diye düşünüyorum.
saygılarımla
Ben artık şarkı dinlemek değil şarkı söylemek istiyorum...HEPİMİZ...
Sayın. AV. Fırat beyin söylediklerine aynen katılıyorum. Biz toplum olarak ölmüsüz dirilmemiz için evlerimizden şehit çıkması'nımı bekliyoruz.
FIRAT abi iş yerinde yaşadıklarımı anlatsam oturup ağlarız halimize.
Kayıtlı üye sayımız 80.000, küsüratı da var... Bu üyelerin hepsi olmasa da binlercesi her gün sitemizi ziyaret etmekte... Çoğu sorusunu sorup yanıtı aldıktan sonra bir daha da uğramamakta... Kimi yanıtını aldıktan sonra mizah eğlence, sohbet bölümünde gezinmekte... Kimi sorulan sorulara yanıt vermekte...
Peki bu üyelerimiz nerede? Ülkemizin geçirmekte olduğu en sancılı, en acılı şu günlerde de tepkimizi göstermeyecek miyiz? Bu günlerde de mi duyarsız kalacağız olanlara? Ben sorumu sorayım, sorunumu çözeyim de ne olursa olsun mu diyeceğiz? Peki bu ülke olmadan, bu ülkede huzur ve istikrar olmadan, bu ülkede hukuk-adalet dahi katledilirken, bu ülkede fidanlar birer birer yitirilirken elde edeceğimiz adalet elde edeceğimiz hak vicdanlarımızı aklayacak mı? Kendi sorunlarımız herşeyden daha mı önemli? İstediğimiz yanıtı alamayınca "Bu nasıl adalet anlayışı?" diye feveran ederken, ülkede olan bitene sessiz mi kalacağız?
Şimdi ben (Duyarlı tüm üyelerimizi tenzih ederek) soruyorum sizlere, bu nasıl insanlık, bu nasıl vatandaşlık, bu nasıl adalet anlayışı ki sadece "ben" etrafında dönüp duruyor?..
Üzgünüm, başımı yastığıma koyup uyuduğum, uyuyabildiğim için...
Öte yandan mutluyum, gaflet uykusunda olmadığım için... (Nasıl bir mutluluksa artık siz tasavvur edin...)
Üzgünüm, gaflet uykusunda olanları uyandıramadığım, uyandırmaya gücüm yetmediği için...
Aynen katılıyorum, Sn. Bayındır. Bin kat daha fazlasını söylüyorum.Laf söyleyip,"yan gelip yatanlar" uyansın artık.
Saygılarımla.
Böyle düşünmeyin arkadaşlar :( Edirnekapı Şehitliği ziyareti için çıktık evden, evimize şimdi ulaşabildik! Perişan olduk yollarda ,22 hasar görmüş araç saydım , mahzur kaldık ve caddenin birinde sel suyuna kapılan üç insanın çırpınışlarına şahit oldum :( İtfaiye yetişinceye kadar vs vs....( sanırım uzun süre unutamayacağım bir olay!)
Demek istediğim şu ki; üye arkadaşlar da benim gibi siteye bakamamış veya bakmaya fırsat bulamamış veya yazamamış, veya onlar da yollarda mahzur kalmış olabilirler! Bu nedenle de şehitlikler istenilen kalabılıkta ziyaretçi akınına uğrayamamış olabilir veya farklı saatlerde ziyaret edildiğinden kimse kimseyi görememiş olabilir. Bu gün yaşadıklarımdan sonra sitem etme hakkını bulamıyorum kendimde.
Sevgi ve saygılarımla,
Sevgili deniz02,
Bu sitem sen ve senin gibi duyarlı üyelerimize değil, bak hukuki forumlara binlerce üye var, binlerce soru sorulmuş, binlerce yanıt alınmış, peki şimdi neredeler?.. Sadece kendi eksenlerinde yaşayan insanlara bu sitemimiz, onlar kendilerini çok iyi biliyorlar...
Bu arada geçmiş olsun, gerçekten üzüldüm yaşadıklarına.
Sevgiyle kal.
Alıntı:
Demek istediğim şu ki; üye arkadaşlar da benim gibi siteye bakamamış veya bakmaya fırsat bulamamış veya yazamamış, veya onlar da yollarda mahzur kalmış olabilirler!
Mesele bu değil ki sevgili deniz.
Burada yazanlar, çizenler, isyan edenler hep aynı kişiler. Güle güle cumhurbaşkanım forumuna gayet iştahlı yazanlar, cumhurbaşkanı ölçütünün trafiğe saygısı ile mi ölçüleceğini tartışanların bu konuları görmemiş olmaları mümkün değil sevgili deniz.
O HABİS UR öylesine yerleştirildi ki içimize ve o kadar hızla yayılıyor ki...
Benden artık bu kadar.
51 yaşımdayım, 3 ihtilal, nice sokak kavgaları, nice ölümlere tanıklık ettim, ama hiç bir gün bu günkü kadar ümitsiz değildim.
Lanet olsun böyle millete...
Ümidini sakın kaybetme Fırat Abi, sevindirme gafilleri... Hep beraber aşacağız bu zor günleri, el ele, yürek yüreğe... Belki sayımız az ama yüreklerimiz kocaman, n'olur bunu unutma abi...