Evlilik vaadi ile kandırıldım
ben bundan 7 sene evvel evlendim fakat kocam ayrıldığı eşi eli daha mahkemelikdi bana eşinden ayrılır ayrılmaz nikah vapaçağını vadinde bulundu birde çocuğum var şimdi çocuğum için nafaka davası için hazırlanıyorum benim için yapılaçak bir şeyvarmı bana yardımcı olun bu konuda
Re: Evlilik vaadi ile kandırıldım
Ne istediğinizi söylememişsiniz
tazminat veya nafaka veya başka bir dava benim kendim için yapaçağim birşey varmı
Alıntı:
RAMAZAN_68 rumuzlu üyeden alıntı
ben bundan 7 sene evvel evlendim fakat kocam ayrıldığı eşi eli daha mahkemelikdi
Evli misiniz değil misiniz?
isterseniz konuyu biraz açayım dediğim gibi 7 senedir evliyiz nikahımız yok nikah yapaçam dedi şahitlerimde var bu konuda 1 ay önce kendisine neden nikahımı yapmıyorsun dediyimde bana güvenmiyormusun diye kızmaya başladı sonra bende kızdım derken bana evi terketmemi söyledi bende ben evi terketmem sen terket didim bu evi sana yaretmem dedi bana ve evi terketti gitti yanında çalışan işçisi ile haber göndermiş bana evi terketsin evin içindekileri alsın gitsin diye bende kabul etmedim çocuyum için tazminat davası açtım kendim için yapaçak bir sey varmı varmı açılaçak bir dava bu konuda bana yardımcı olursanız
Evli değilsiniz.
Avukatınız var mı?
evet var evliydim ama nikahlı değil benimle evleneceğimiz zaman karısına boşanma davası açmışdı banada boşanır boşanmaz nikah kıyacağını söyledi bende inandım ama nikah kıymadı avukatım bana senin için birsey yapamayız ama çocuk için yaparız dedi bende size yazdım acaba benim için bir yol varmı ayrıca beni bu sözlerle kandırırken sahitlerimiz vardı
Evli bir kişinin nişanlanması mümkün olmadığı için nişandaki istemler dahil olmak üzere, tazminat isteminde bulunamazsınız. Avukatınızın önerdiği yollar üzerinde düşünün.