20 günlük evlilğin bitirilmesi
7 yıllık bi birlikteliğin sonunda evliliğe karar verildi ve gereken herşey yapılıp evlenildi.Bir haftalık bi balayı sürecinden sonra 20 günlük evliliği bitirme kararı alan eşim ve ailesi evi habersizce boşaltarak babasının evine dönd...Yapılan hiçbi kötü muamele olmamasına rağmen mahkemeye başvurarak boşanma isteğinde bulunmuş,tazminat ve nafaka davaları açmıştır...Tarafıma verilen mahkeme celbinde dayak yediğini,sokaklarda sürüdüğümü,evlendikten sonra değiştiğimi,evde iki yabancı gibi yaşadığımızı,evin hiçbi ihtiyacını karşılamadığımı,onunla ilgilenmediğimi beyan etmiş bu nedenlerle 20 milyar maddi 20 milyar manevi tazminat davalarıyla 750 ytl aylık nafaka talebinde bulunmuş...
70 MİLYARA YAKIN MASRAFIM olduğu,bayan olduğu halde heryerimde tırnak izlerinin olduğu-benden habersiz evi terkedip gittiği-benden habersiz evi boşalttığı bütün eşyaları alıp götürdüğü kendine ait ve benim kıyafetlerimide alıp götürdüğü halde-BANA AÇMIŞ OLDUĞU BU DAVA NASIL SONUÇLANIR...Ben 420 ytl aylıkla çalışan bi işçiyim üzerime 1 milyar değerinde bi motorsiklet ve 3 milyar değerinde 79 model bi araba var...LÜTFEN CVP VERİRSENİZ SEVİNİRİM BU DAVA NASIL SONUÇLANIR???
Re: 20 günlük evlilğin bitirilmesi
Lütfen bizlerden bu soruların yanıtını beklemeyiniz, daha önce de defalarca ifade ettiğimiz üzere, dosya kapsamını bilmeden, delil durumunu görmeden davanın sonucu hakkında bilgi vermek mümkün değildir. Bir meslektaşımdan profesyonel destek almanız yararınıza olacaktır.
Davanın nasıl sonuçlanacağını dosya kapsamını görmeden söylemek sizi kandırmak olacaktır. Eğer anlattığınız gibi eşinizin asılsız iddiaları varsa bir meslektaşımdan yardım almalı ve bu iddiaların asılsız olduğunu ispatlamalısınız.
Alıntı:
İBRAHİM HALİL rumuzlu üyeden alıntı
LÜTFEN CVP VERİRSENİZ SEVİNİRİM BU DAVA NASIL SONUÇLANIR???
Sayin Ibrahin Halil
Durumu sana anlatayim...
Bir kere bosanma kanunlari erkeklere karsi'dir. Erkegin hic hukuki hakklari taninmamis'dir. Bunun yuzunden evliligin hemen basinda, paralari ve altinlari alip, sebebsiz bosanma davasi acan bircok kadin bulunmak'tadir.
Bunu ne yazik'dir ki herkes biliyor, ama bir onlem alinmiyor.
Hukuk sebebsiz dava acan kadina ceza vermek yerine, para (nafaka) ile odullendiriyor- yani "sebebsiz bosanmak mi istiyorsun? al sana aylik 400YTL" ne guzel degil mi? ama burada bitmiyor...
Altinlar'da kadin'in oluyor... kanunlar boyleyken, ben evli kalan kadina hayret ediyorum..
Dava bitene kadar nafaka odeyeceksin, belki 2-3 yil surecek, davayi buyuk olcude kazanirsin, ama hepsi bu. 3 yil ayri yasama hakki verilir. (Odemis oldugun paralari geri alamiyorsun)...
Bu sefer mecburi, sen dava acarsin, ve yine nafaka odemek zorundasin.
Sen karsi taraf'dan (kadin'dan) ne nafaka nede tazminat alamaz'sin. Hakkli bile olsan...
Yani erkegin hakklari SIFIR....
saygilarimla...
Eşim beni aradı ve görüşmek istediğini söyledi...Görüşmemizde benim ailseine anlattıklarımın hiçbirini kendisine yansıtmadıklarını ifade etti...Ne dediysem tersini sölemişler ne yaptıysam yalan konuşmuşlar...
Nafaka ve tazminat davasından haberi olmadığını benim bilgim dışında yazdırmışlar dedi...
Gelen celp te yazan dayak olayı vb şeyleri ben yazdırmadım dedi benim hiçbirinden haberim yok dedi...
Ama ailse bizi boşandırmak istiyor ve eşimin dönüş şansı bırakmadılar bana diyor bu durumda napmam gerek???
Alıntı:
İBRAHİM HALİL rumuzlu üyeden alıntı
Eşim beni aradı ve görüşmek istediğini söyledi...Görüşmemizde benim ailseine anlattıklarımın hiçbirini kendisine yansıtmadıklarını ifade etti...Ne dediysem tersini sölemişler ne yaptıysam yalan konuşmuşlar...
Nafaka ve tazminat davasından haberi olmadığını benim bilgim dışında yazdırmışlar dedi...
Gelen celp te yazan dayak olayı vb şeyleri ben yazdırmadım dedi benim hiçbirinden haberim yok dedi...
Ama ailse bizi boşandırmak istiyor ve eşimin dönüş şansı bırakmadılar bana diyor bu durumda napmam gerek???
ne deyım zor dosdum aynı dertlerı bende yasadım soylenmeyenlerı soyluyorlar bır suru asılsız soylem ama soylemek degıl yuce mahkeme onunde soylenenlerı ıspatlamak onemlı.