aycacc rumuzlu üyeden alıntı
06.10.2007tarihinde,Ankara Kızılay Adil Işık mağzasında çantamı çaldırdım.Planlı bir eylem olduğunu düşünnmekteyim.Annnem,müşterilerin dinlenmesi için konulan bölümde otururken kendisine çantamı verdim ve ben de kıyafetlere bakmaya başladım.Annemin yanına gelen 3-4 kızdan biri onu lafa tutarken diğerleri çantayı alıp gitmiş.Hemen İzmir caddesi güvenliğine haber verip ,kredi kartlarımı iptal ettirdim.Mağzada güvenlik yok yemekteymiş.Kamera görüntülerini sorduk ,o bölüm kayıt altına alınmıyormuş.Çıkışı görüntüleyen kameraların kayıtlarını izlemeye başlamışken ,cadde güvenliği aradı bir torba bulunmuş içinde eşyalarımla.Tüm kartlarım var ama cep telefonu,para ve çantam gitmiş.Benim anlamadığım 5 dakika içinde geri geliyor bu eşyalar ve getiren bir adam...O an kartları bulmanın mutluluğuyla aklıma gelmedi nerden biliyordu çantamın çalındığını bulup getirmiş.Sizi gördüm ağlıyordunuz ,ben şurda çalışıyorum dedi ama inandırıcı gelmedi.Benim asıl sormak istediğim;ne yapmalıyım...Kartları alıp evime döndüm...Kamera kayıtları ile savcılığa mı gitmeliyim?Bu arada Karakola da gittim hiç yardımcı olmadılar.Kartlarınız geldiyse yapacak birşey yok dediler.Acaba kimlik fotokobilerimle bişey yaparlar mı?