Turgay05 rumuzlu üyeden alıntı
Değerli Hocalarım, bir konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim.
2004 yılın da yapmış olduğum alış veriş karşılığın da 700 ytl lik senede imza attım. Anlaşma gereği taksitlerimi yatırdım, ancak başka bir ile tayin olduğum dan 2005 yılının 3.ncü ayında kalan bakiyem olan 200 ytl yi de yatırarak borcumu bitirdim ancak 1 yıl sonra bana ilamsız takip gelmiş ve arkadaşım benim yerime teslim almış, aynı gün (2006 nın 5.nci ayınde)gördüğüm de ise o firmanın beni icraya verdiğini ve 850 ytl borç çıkardığını gördüm, aynı gün aynı firmaya 500 ytl daha havale ettim ve telefonla aradım bana borcumun bittiğini söylediler. ancak aynı icra dairesinin kararı ile maaşıma 735 ytl lik haciz kondu banka dekontlarım elimde ancak bişey yapamıyorum, avukatı arıyorum 734 ytl masraf ödemem gerektiği için haciz koyduğunu söylüyor, firma ise borcum olmadığını senetin ellerinde olduğunu 24 ytl bakiye borcum kaldığını onu gönderdiğimde senedimi gndereceklerini söylüyor, lütfen ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olurmusunuz.