Kredi Kartı Borç Tasfiyesi
2006 yılında bonus kartıma ait borcu ödeyemediğim için borç tasfiyesi yolu ile ödeme yapmak için başvurdum. 2007 nin 1. ayından itibaren borcumu ödeme başladım. bu zamana kadarda hiç aksatmadım.
Bundan bir ay önce garanti bankası avukatları beni aradı ve borcumu düzenli ödemediğimden dolayı davanın yeniden açıldığını söylediler. bende borcumun düzenli olarak ödendiğimi söyledim. Onlarda bana 1. 2. ve 4. ayların ödendiğini geri kalan aayların ödenmediğini söylediler.
Daha sonra anladım ki ben büyük bir hata yapmışım ve bana bağlı bulunan bonus kartım kapanmadan 2-3 ay önce gelen bonus plus üzerine ödeme yapmışım farkında olmadan. Sözleşmeyi imzaladığım kart bonusun ödediğim kart bonus plusın.
Ben bu sözleşmeyi imzaladığımda tüm garanti bankası kredi kartlarım iptal edildi. Şimdi ne yapmam gerekiyor. Bankanın Avukatına durumu izah ettim ve oda Garanti Merkeze yazı gönderdi. şimdi ben cevabı bekliyorum.
SAYGILARIMLA
Re: Kredi Kartı Borç Tasfiyesi
Bonus plus kartınızdan yapılan harcama yok ise orada + bakiye biriktiğinden oradan borcu olan kartın hesabına paranın aktarılmasını talep edin. Ancak banka bu talebinizin kabulü tarihinde ödeme yaptığınızı yani geçmiş tarihleri kabul etmediğini beyan edebilir. Zira; sizin hatanızdan dolayı banka kendi faiz talebinden vazgeçmeyebilir.