-
Çekiliş
Merhaba, Internette bir cekilis sayfasi yapmayi planliyorum: acmak gerekirse kullanicilar örnegin 500.000tl-1.000.000tl gibi cüzi bir para yatirip cekilise girecekler, ve her hafta kazananlara bir bilgisayar cep telefonu gibi birkaç ödül verilecek. Sonuçta girenlerin bir ekmek parasına 400de1 500de1 gibi bir ödül kazanma şansları olacak. Üstelik bu paraların belirli bir yüzdeleri bazi yerlere bağışlanabilir, örneğin engelliler vakfı. Bu şekilde mümkünmü, yada birşeyin satışımı olması gerekiyor. Mesela kullanıcı 1 ağaç diktirebilir, yardim yapilabilir, böylece çekilişede girme hakkı olur. Servis için çok teşekkür ediyorum, cevabınızı bekliyorum. Saygilar, Alican B.
Yönetici Notu : alosgs rumuzlu üye tarafından izin alınmaksanızın silinen ileti, arşivden bulunarak eski haline getirilmiştir.
-
çekiliş düzenlemek için milli piyango idaresinden izin almak zorundasınız. Milli Piyango İdaresine başvurduğunuzda, gerekli prosedürü size bildirirler
-
Türkiyede çekilişler milli piyango idaresinin izni ile noter huzurunda yapılır.
Kuluna yardım eden dinini üstün tutan Allah'a hamdolsun.Hamdolsun alemlerin Rabbine
-
cevaplariniz icin cok tesekkür ederim,
sunu demek istemistim, bu tür girisimler oluyormu ve milli piyango izin verebilirmi ve bireysel olabilirmi, yoksa tüzelmi gitmemiz gerekir.
Saygilar