Apartman bahçesinin etrafına parmaklık çevrilmek isteniyor.1. katta oturanların ısrarı üzerine. bizler bu parayı vermek istemiyoruz. mecburmuyuz vermeye vermezsek hukuki bir yaptırımı var mı?
cevaplarsanız sevinirim.
Printable View
Apartman bahçesinin etrafına parmaklık çevrilmek isteniyor.1. katta oturanların ısrarı üzerine. bizler bu parayı vermek istemiyoruz. mecburmuyuz vermeye vermezsek hukuki bir yaptırımı var mı?
cevaplarsanız sevinirim.
bahçe duvarına demir yapılmasına karar verildiyse ve bu karar ilgili deftere kayıt edildiyse katılmak zorundasınız.
Katılmassanız apartman yönetimi size ait olan bedeli tahsil etmek için mahkemeye başvurur. Karar alındığı için icra yoluyla tahsil ederler.
sağolun ama defter falan tutulmuyor bizde.verdiğimiz aidatlarada fatura kesilmiyor. defter derken ne defteri bu acaba.
Apartman karar defteri.
Bir yöneticiniz varmı?
Bazı işlemler için ara sıra yönetici toplantı düzenliyormu?
binada 7 kişi ve üzeri kat maliki var ise yönetici seçmek zorundasınız.
benim evim zemin katta ben bahçe duvarına parmaklıkyhaptırdım.yöneticide diğer daireye yaptırdı.bunun parasınıda apartmandan aldı.bende itiraz ettim.ya benim masrafıda ödemesi yada diğer masrafın o daire den alınması hakkında.bu arada ben bina yönetimindeyim ama yönetici kararları bize danışmadan veriyor bu konuda yardım ederseniz sevinirim tşk.