Re: Yardımcı olursanız çok sevinirim
Konu başlığınızı değiştirmezseniz,korkarım sizi sevindiremeyeceğiz.
Seçtiğiniz başlığın,imdat,lütfen yardım vs.şeklinde değil sorunuz ile ilgili bir başlık olması gerektiği site kuralıdır.
saygılar
Re: Borç için çıkan tutuklama kararında savcılığa gidildiği takdirde hemen tutuklanılırmı_?
Yanlıs başlık kullandığım için özür diliyorum.Değiştirmye çalıştım umarım şuan olmuştur.İlk kez bu siteye girdim ve örenmeye çalışıyorum.Sorum şu;
eşime hatırlamadığı bir borç için tutuklama kararı çıkmış.İlgili karakolu aradık ancak savcılığa gitmesini söylediler.Fakat şuanki işi sebei ile gidememekte.Fakat ben korkuyorum gitmezse ne olacak bu borç yakalanıp tutuklanana kadar dahada yükselecekmi.Ne borcu olduğunu blsek ödeyeceğiz ancak bilgi verilmiyor gidincede hemen tutuklanır cezaevine atılır işinden kovulur diye korkudayız.Bunu nasıl öğreneceğiz?İlgili savcılığa gitse hemen tutuklanırmı yoksa borcu ödemek için süre tanırlarmı?yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Alıntı:
medussaviolet rumuzlu üyeden alıntı
Yanlıs başlık kullandığım için özür diliyorum.Ancak değiştiremedim.Sorum şu;
eşime hatırlamadığı bir borç için tutuklama kararı çıkmış.İlgili karakolu aradık ancak savcılığa gitmesini söylediler.Fakat şuanki işi sebei ile gidememekte.Fakat ben korkuyorum gitmezse ne olacak bu borç yakalanıp tutuklanana kadar dahada yükselecekmi.Ne borcu olduğunu blsek ödeyeceğiz ancak bilgi verilmiyor gidincede hemen tutuklanır cezaevine atılır işinden kovulur diye korkudayız.Bunu nasıl öğreneceğiz?İlgili savcılığa gitse hemen tutuklanırmı yoksa borcu ödemek için süre tanırlarmı?yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
borç nedeniyle
tutuklama olmaz
sebebin bu olduğuna emin misiniz
Muhtemelen icra takibi nedeniyle mal beyanında bulunmamak suçundan dolayı 10 gün hapis cezası almış olabilirsiniz. Savcılığa gidip durumu öğrenmeniz mümkün.