Şehir Planlama ve İmar hukuku üzerine yüksek lisans
Merhabalar ben şehir ve bölge planlama 4. sınıf öğrencisiyim forumunuza yeni kaydoldum.Önümüzdeki ales sınavına gireceğimde ben lisans üstü eğitimimi imar hukuku üzerine hukuk fakültesinde yapmak istiyorum.Fakat hangi hukuk fakültelerinde başka bölümlerin lisans üstü eğitim başvurularının kabul olduğunu bilmiyorum.Özellikle ankarada yer alan üniversitelerden hangilerinde böyle bir imkanım var merak ediyorum.Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Re: Şehir Planlama ve İmar hukuku üzerine yüksek lisans
Allah Allah yanlışbişeymi söyledim ben acaba:o kimse cevap vermiyorda 2 gündür:o
Böylede pek bir komik oldu:mahcup:neyse ben kendi mesajıma kendim cevap veririm:p önemli değil ben takılırım tek başıma..çok eğlencelii gerçektenn:o
Sayın urban planer, siteye kayıt olurken kayıt kurallarını ve geçmiş bulunduğunuz testi hatırlarsanız orada kimsenin sizin sorunuza yanıt verme zorunluluğu olmadığını görmüş ve kabul etmiş olmalıydınız. Konu hakkında fikri olanlar size bilgi verip tartışabilir ancak kimseyi cevap vermeye icbar edemezsiniz. Lütfen site kurallarımıza saygı gösterin.
Saygılar.