Bu sözleşmeyi sizce imzalayım mı?
Merhabalar.
Yeni bir işe girdim ve ekteki sözleşmeyi imzalamamı istiyorlar. Ancak daha önceden bu tür bir sözleşmeden ağzı yanmış bir tanıdığım bu sözleşmeyi bir avukata danışarak imzalamamı söyledi. Öyle yapacağım ancak öncesinde sizlerin de fikrini almak istiyorum.
Ayrıca sözleşmede yazmayan ancak bana sözle söylenilen, maaşımın 3 ay sonra %20 artacağı, 1 yıl sonrasında ise şu anki maaşıma göre %40 artmış olacağıdır. Ancak bu hususlar sözleşmede yazılı değil. Bunu ekletmek istiyorum. Doğru mudur bu yapmak istediğim. Ve bu sözleşme ne kadar geçerlidir bilen varsa yardımcı olsunlar. Teşekkürler.
NOT: Önemli yerleri Kırmızı ile belirttim, onları okusanız yeter..
http://img213.imageshack.us/img213/7...6380ed4.th.jpg
Re: Bu sözleşmeyi sizce imzalayım mı?
:)
Bence sözleşme maddelerine aşağıdakileride ekletmeniz faydalı olur.EKSİK KALMIŞ.
İşveren çalışana günde en az 2 öğün 1/4parça kuru ekmek ve 1 kap suyu başkaca bir uyarıya gerek kalmadan vermeyi,
Yılda en az 2(yazıyla iki) kez toplam 30dakikadan az olmamak kaydıyla
1.dereceden yakınlarıyla açık görüşe izin vermeyi;
Çalışma saatleri içerisinde çalışanın zaruri ihtiyaçlarını giderebilmesi için günlük 5dakikaya kadar ihtiyaç izni vermeyi,
KABUL VE TAAHHÜT EDER.
Kabul,günümüzde imkanları iyi olan bir iş bulmak zor.Ama bu sözleşme ile siz işinizde sadece eziyet çekersiniz.Tercih sizin tabiki.
saygılar.
Re: Bu sözleşmeyi sizce imzalayım mı?
Teşekürler çok yardımcı oldunuz.... :)