Re: www.bizkackisiyiz.com
üyeliğimi yaptım..ayrıca teşekkürler adres için...ben de istemde ki herkese adresi gönderdim...
Rica ederim hanımefendi,ben teşekkür ederim duyarlılığınız için.
BİZ KAÇ KİŞİYİZ PLATFORMU ACİL EYLEM PLANI
Bizkaçkişiyiz Sivil Toplum Platformu, terör olaylarıyla ilgili olarak 22 Ekim 2007 günü yaptığı toplantıda aşağıdaki “Acil Eylem” planını kamuoyuna açıklamaya ve iktidarın dikkatine sunmaya karar vermiştir.
- Kuzey Irak´ta belirlenen terörist hedefler acilen askeri önlem çerçevesinde bir daha çocuklarımızın şehit edilmemesi amacı ile bertaraf edilmelidir.
- Operasyon bitene kadar Irak yönündeki sınır kapıları ve hava sahası kapatılmalıdır. Bölgedeki tüm Türk müteahhitler ve işçiler geri çağırılmalıdır. Gıda ve ilaç dışında bölgeye ekonomik ambargo uygulanmalıdır.
- Bölgenin Amerikan işgalini pekiştiren İncirlik üzerinden gerçekleştirilmekte olan askeri ve lojistik destek operasyon süresince sonlandırılmalıdır.
- Türkiye´ye düşmanca tutum gösteren ve Türkiye´ deki kardeşliğe kasteden açıklamalar yapan terör örgütünün destekçisi Barzani ve Talabani´nin Türkiye deki mal varlıklarına el konulmalı bankalardaki hesapları dondurulmalıdır.
- Terör örgütünü terör örgütü olarak tanımayan hiçbir kişi ve kurumun demokratik platformlarda söz hakkı ve kabulü olamaz. Teröre ve teröriste yandaş çıkan bu kişi ve kurumlar hakkında hukukçularımızı göreve çağırıyoruz.
- Bizkaçkişiyiz Sivil Toplum Platformu tüm katılımcıları ile Türkiye deki kardeşliğin özgürlüklerin laik demokratik sosyal hukuk devletinin teminatıdır.
Kardeşliği ve Atatürk devrimlerinin aydınlığını savunmak konusunda üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmekten hiç kimse bizi alıkoyamaz. Türkiye sahipsiz değildir.
Bizkaçkişiyiz platformu olarak terörün evlatlarımızın canını almasına, Türkiye ye, canımızdan aziz vatanımıza kastetmesine artık yeter diyoruz.
Şu an itibariyle 618.791 kişi var siyaset üstü tamamen sivil bu platformda.Hepsi tek yürek,hepsi vatansever, bunca insanı buluşturan tek nokta VATAN. Siz de katılmaya, ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara dur demeye, terörü ve teröristleri lanetlemeye var mısınız?
Ben varım,ordayım...
619.193 oldu. Ben de varım,oradayım.
Bu hareketi destekliyoruz.
Alıntı:
admin rumuzlu üyeden alıntı
Bu hareketi destekliyoruz.
Sayın Site Üyeleri.,
İyi akşamlar.
Gün içinde açma ve okuma imkanım olmadığı sitemizin herbir satırını tek tek okurken,duygularımı paylaşmadan geçemedim.
Evet,bende "biz kaç kişiyiz"den biriyim.
Acıdır ki,ilk günden şu saate 1.000.000 olamadık.Bundan da acı olanı,şehit ailelerine açılan kapmanyada dahı 800.000 i bulamadık.
Tam bilmemekle birlikte sanırım enaz 2 milyon cep telefonu kullanıcısı var.
Salt onlar katılsa ( toplanan rakkam önemli değil )idi,yine sevinecektik.
Yaşadığımız tüm acılara rağmen,arkadan gelen genç yavrularımız için,güçlü olmak zorundayız.
Saygılarımla
Eskiden İnsanlar Gizlice, El Altından Kimselere Hissettirmeden Örgütlenip Toprağını, Milletini, VATAN'ını Savunmak İçin Bir Anda Çoğalıp Yanlışı Düzeltmeye Çalışırlardı.
Ey Türk Milleti!
Kimseden Korkmadan, El Altından Değil EL ÜSTÜNDEN, HAYKIRA HAYKIRA, BAĞIRA ÇAĞIRA, AÇIK AÇIK, YALVARA YAKARA Sesleniyoruz.
Artık Birleşelim.
Çok Birşey İstenmiyor.
Yapacağın Çok Basit www.bizkackisiyiz.com Yada Sms Servislerine Bir Mesaj Atacaksınız. Bir İsim Kaydedeceksiniz. Bu Kadar Zormu ?
Kimse Sizden Para İstemiyor. Kimse Sizi Mimlemiyor. Kimse Sizi Deşifre Etmiyor.
Anlamsız Korkularınız Ne ? Vaktinizmi Yok ? Yoksa Tek Yürek Olmaya Cesaretinizmi ?
Bir Gün Msn'de Durumunuzu Meşgul Yapıp Bu Siteye Üye Olamıyormusuz ?
İddia, Altılı Ganyan, Toto Sonuçlarını 5 Dk Erteleyemiyormusunuz ?
Video Sitelerindeki Komik Videoları 5 Dk Geç İzleyemiyormusunuz ?
Okey Oyun Sitelerine 5 Dk Geç Giremiyormusunuz ?
Yeni Çıkan Şarkıyı 5 Dk Geç İndiremiyormusunuz ?
Sevgilinize Atacağınız Bir Sms'i Bu Vatan İçin Buraya Atamıyormusunuz ?
Bu Kadarmı Acizsiniz ?
Kimse Size Şu Vakıfa Para Verin Demiyor! Durumunuz Varsa Tabiki Vereceğiz! Tabiki Acılarını Dindirmek İçin Yardımcı Olacağız!
Ama Bu Eylemde Bizlerden Bu İstenmiyor! Lütfen Artık Bunu ANLAYALIM!
Soğuk Bir Pazar Sabahı Saatlerce Kuyrukta Referanduma Giden Milyonlar NEREDESİNİZ ?