Söze herkese iyi akşamlar dileyerek başlamak istiyorum ve herkesin ramazan ayını kutlarım. Forumda kendime göre yeterli sayılabilecek derecede senet konularını okudum ama kendi derdime bir çare olabilecek bir çözüm bulamadım. Bu yüzden yeni konu açmayı uygun gördüm ki forum kirliliği olmuşsa çok özür dilerim..
Olayı kısaca özetlemek gerekirse; bir sene öncesi dershaneden kaydımı aldırmak istemiştim ve bunun olamayacağını söylemişti dershane yetkilileri bunun yerine "seneye aynı dershaneye tekrar etmek" koşulu ile o sene için kaydı dondurup gelecek sene için belge imzalatmışlardı bunlar arasında senet de vardı. O zaman için aile sorunlarımızdan dolayı dalgınlığımıza geldi ve senedi imzalamış bulunduk senet herşeyi ile imzalandı yani gelecek sene dershaneye gelmek kaydı ile 2.000 ytl tutarında senet imzalandı. Bu sene için bazı sorunlarımdan dolayı dershaneyi bırakmak istediğimi yetkili kişilere dile getirmeme rağmen bana zorluk çıkartıp (ya göz dağı vermek için yada ciddi anlamda) tehdit edermişcesine icra ya veririz dediler. Şu anda benim yapabileceğim bir şey var mı yani hukuksal olarak benim haklarım neler?? Ben dershane yetkililerine karşı ne yapabilirimki bana senedi sorunsuzca verirler?? Yardım edenlere şimdiden çok teşekkür ederim..