-
Tazminat Alacagim !
Merhaba Değerli Arkadaşlar.
Ben Çalışmakta olduğum özel bir şirketten 01.02.2005 yılında hiç bir bilgi verilmeden çıkartıldım.Daha sonra Bir avukata gittim ve aynı ay yani Şubat 2005 de İş mahkemesine Dava açtım.Davam 2006 Haziran ayinda bitti ve mahkeme Beni haklı buldu.Ancak İş yerim karara itiraz etti ve dava temyize gitti.Temyiz ise tam 1 yıl sürdü yani Mayıs 2007 de bitti ve Temyiz Mahkemesi Beni haklı buldu.Ve son aşama Alacağımın Tahsiline geldi ancak Burda Biraz sıkıntı yaşıyorum Davanın bitmesinden nerdeyse 4 - 5 ay gibi bir süre geçti ama hala almam gereken ücreti alamadım.Avukatıma gidiyorum ödemede sorun çıkarıyor diyor şirket.Şirkete Gidiyorum Elimize Herhangi Bir Belge yada bilgi gelmedi diyor ve çalışmakda olduğum firma 1 yıl gibi bir süredir TMSF nin işletiminde ancak Oradaki Yetkililer Biz ödeme yaparız ama bir belge bize tebliğ edilmedi diyor.En son 1 ay önce avukatıma gittim ve Avukatım bana icraya veriyorum dedi bana alınacak tazminat bedelinin % ... ' ini Kendi alacağına dahir Bir belge imzalattı Ancak 1 ay gibi bir süre geçmesine rahmen hala hiç bir ilerleme yok ödemede.icraya verilen bir dosya ne kadarda tahsil edilir Avukatım ile Bu konuda Biraz sıkıntı yaşıyorum Ne yapmam gerekir.Yardımcı olursanız Sevinirim.Şimdiden Teşekkür ederim.
-
Re: Tazminat Alacagim !
Bu işte bir yanlışlık var gibi geliyor. Elinizde kesinleşmiş ilam var. Derhal ilgili icra müdürlüğüne baş vurup yerine getirilmesini talep edebilirsiniz. Yahut doğrudan borçlu firmaya yazı ve ilam suretiyle baş vurup ödeme talep edin. Belki icraya bile gerek kalmaz.