Sevgili Hukuk Severler ve Sevgili Avukatlarım ilk önce saygılarımı sunarım
Bu başlığı açtım ancak kendi sorunumla ilgili bir başlık bulamadım. Ben 4 ay once bir bilgisayar firmasıyla açık hesap usülü çalımaya başladım. ve kendılerıne 2.900 ytl değerinde bir senet imzaladım. Ancak kendılerınden karsılıgında 1.700 ytl degernde mal aldım ve odeyemedım beni bu senetle mahkemeye vermişler ve faizleriyle 3.040 ytl istiyorlar buna itiraz edebilirmiyim. icrayla ilgili ödeme emri evime geldi mal beyanında bulunmam için
1) İtiraz edersem itirazım kabul edilirmi
2) İtirazim kabul olmaz ise tekrar mal beyanında bulunabilirmiyim. Bulunursam kabul edilirmi
3) üzerime hic bir mal yok arkadasımın yanında kalıyorum ailemin yanında kalmasamda icrayı yapabilirlermi
4) Mal beyanında bulundugumda hic bir malım olmadıgında icra yapabilirlermi?
Sevgili Arkadaslarım sizi yoruyorum ama bu firmayla ilgili ikinci bir konu daha var ben başka bir firmaya servisine Ürünümü yapılması için teslim ettim Alıcı olarak Bu firmayı gösterdim. Ürün arızadan dönünce firma ürünü aldı bana vermiyor. Paramı borcumu ödesemde vermeyecekelr sanırım bununla ilgili Laptopumun Faturası var nasıl bir şekilde itiraz edebilirim ve mahkemeye verebilirmiyim. Elimdeki Arıza fişinde şirketin ismi yazılı bana yardımcı olursanız sevinirim saygılar sunarım.