Kazanılan ödülü teslim etmiyorlar ne yapmam gerek
Ben 16.08.2007 tarihinde www.arcelik.com.tr sitesinden Pc ödüllü GrandPrix yarışmasına kayıt olup, yarışmanın bitiş süresi olan 20.08.2007 tarihinde de yarışmayı 3. derecede bitirip ödül almaya hak kazandım. Aşağıdaki linke tıklayarakta ödülü hak ettiğimi görebilirsiniz:
http://www.arcelik.com.tr/popup/grandindex.html
Sorum şu ki: Arçelik firması sahibi olduğu siteden ödüllerin 22.08.2007 tarihinde BMW F1 pilotu Robert Kubicanın elinden alınabileceğini bildirmiş ancak biz talihli ziyaretçilerine dilersek hediyenin kargo ile de gönderilebileceğini telefonla arayıp bildirmişlerdir. Bende o sırada ist dışında olduğumdan evimin adres ve ulaşım bilgilerini verip kargo ile gönderilmesini istedim. Ki sonradan kendilerinden öğrendiğim gibi o gün ödül töreninde olsam dahi o hediyeyi alamayacaktım.
Ve aradan tam 6 hafta geçmesine rağmen halen hediyemi göndermediler ve her aradığımda bana sürekli 10 veya 20 gün ilerisi tarih için söz veriyorlar. Ve entersandır aşağıda linkini verdiğim şirket sitesi ve haberin yayınlandığı basın sitelerinden de görülebileceği üzere kazananların hediyelerini çoktan almış olduğu yazmakta!
http://www.arcelikas.com.tr/Cultures...LANGUAGE=tr-TR
http://teknoajan.com/arcelikten-gran...aber_1476.html
Google'da arcelik+grandprix diye arama yaptığınızda da yukarıdaki sitelere benzer onlarca sitede bu haberin aynısını bulmak mümkün.
Daha öncedende belirttiği gibi Arçelik Genel Müdürlük olsun , Çağrı Merkezi olsun 40'ın üzerinde yaptığım telefon görüşmelerinin hiç birinden sonuç alamadım.
Sizden ricam bana hukuksal olarak bu konu hakkında yardımcı olmanız. Ne gibi bir yasal yaptırımla bu hediyeyi Arçelikten alabilir veya tanzim edebilirim.
Yardımlarınız için teşekkürler.
Re: Kazanılan ödülü teslim etmiyorlar ne yapmam gerek
Yapabileceğiniz çok fazla şey var. Baktım şimdi sitelere İlkinde ödül kazandığınız resmen ilan edilmiş durumda ikinci sitede ki haber olmasa teknik nedenler ve veya ihracat olmadı diyerek gecikme nedeni belirtip ödülünüzü verip olay kapanır ama ikinci sitede teslim edildiği belirtildiği için DAHASINA sahipsiniz.
Ben sizin yerinize olsam iyi bir avukata giderim çok ZEVKLİ BİR DAVA olur. Hatta banada haber verin ben de gelir izlerim...
Önerebileceğiniz iyi bir avukat varmı ve bu dava bana ne kadar mâl olur. Sonuçta hak verirsinizki ücretsiz almam gereken bir ödül için büyük meblağlar vermek mantıksız olur. İstanbul Sarıyerde oturuyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
Alıntı:
iakgul rumuzlu üyeden alıntı
Önerebileceğiniz iyi bir avukat varmı ve bu dava bana ne kadar mâl olur. Sonuçta hak verirsinizki ücretsiz almam gereken bir ödül için büyük meblağlar vermek mantıksız olur. İstanbul Sarıyerde oturuyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
Sn.Evren'in cevabını tekrar okuyun isterseniz.İyi bir avukatla Daha fazlasına sahipsiniz demiş.Kimbilir belki avukatlık ücretini sizin ödemenize bile gerek kalmaz.
saygılar
Konu hukuki bilgilendirme ve yönlendirme durumundan çıkmaktadır. Sitemiz avukatlık hizmeti vermez, avukat bulunması için aracı olmaz. İstanbulda 10 bin civarında avukat var. Herhangi bir meslektaşımız ile görüşüp anlaşabilir ve sorduğunuz merak ettiğiniz masraflarda dahil bilgi alabilirsiniz.