-
Memur sürgünü hakkında
2002 yılı eylül ayında Okul müdürü ile koridorda başlayan tartışma makam odasında devam edip kavgaya dönüştü kavgadan sonra müdürün omuzu çıktı benim göz çevresinde yara var iki kişininde adli raporu var mahkeme bana 2 müdüre 3 ay cezaverip paraya çevirdi şimdi temyizde bu olaydan müdür manevi taz açtı 3000YTL istiyor dava devam ediyor.
soruşturma yapılıp ben olaydan 3 ay sonra sürüldüm ve kınama cezası aldım müdür yerinde kaldı hiç idari ceza almadı ben sürüldüğüm için ve sicil notum düşük olduğu için idarecilik ve anadolu lis öğretmenliğine baş vuramadım şimdi tekrar sınava girmem lazım girsemde istemeyi düşündüğüm okula başkası atandı
ben sicil davası açıp sicili iptal ettirdim ve sicil notumun düşük olması bana hak kaybına neden oldu ve bununda bana üzüntü verdiği Müdürün düşük notlar verdiği ve şahsımı karalayıcı görüşler belirttiği düşünceler bölümündeki sözlerden manevi tazminat açtım yine kin ve husumetle sicilimi düşürdüğü için görevi kötüye kullanmadan dava açıldı bu davada müdürün elinde hiç belge yotur benin sicilden dolayı müdüre açtığım manevi tazminat davasında 2000YTL talep ettim fakat dava 1 yıl sürdü Mahkeme isteğimi red etti
kavgalı olduğum şahıs şuan görev yaptığım okula soruşturma gereği nakil tayini yapılmış.kararnamesi geldi.bende İl milli eğitime durdurulması için dilekçe verdim tayin durdurulmadı beraber çalışmamız isteniyor.bana yardımcı olursanız çok memnun olurum saygılar