Kat Malikleri Genel Kurulu Toplantı Tutanaklarında Değişiklik
Selamlar
Yapılan kat malikleri genel kurulunda usulsüz olarak yapılan yönetici seçimi için açılan davada istenilen karar defterleri ve toplantı tutanaklarının mahkemeye ibrası neticesinde kat malikleri genel kurul karar tutanakları üzerinde oynama yapıldığını yani bize dağıtılan imzalı tutanak ile mahkemeye verilen tutanaklar arasında farklılıklar olduğunu tespit ettim .Bubun üzerine yönetim kurulu başkanı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundum ve delil olarakta bana verilen ve tüm maliklere imza karşılığı dağıtılan imzalı kat malikleri genel kurul tutanağı ile mahkemeye verilen tutanakları gösterdim Fakat önceden söylediğim gibi yönetici emekli paşa olması nedeniyle sonuç bilirkişi incelemesi neticesinde suç unsuru bulunmadığı şeklinde bir yazı tebliğ edildi.İtiraz içinde Eyüp ağır ceza mahkemesi belirtilmiş.Şimdi ben bu mahkemeye nasıl itiraz edebilirim sonucu nasıl olur.Sonucunda ben zarar görürmüyüm.
Elimdeki iki kat malikleri tutanakları arasındaki farklılık açık ve net.Bnedeki tutanak ayrıca toplantı başkanı tarafından imzalı.Yardımlarınızı bekliyorum.pazartesi
Re: Toplanti Tutanaklarinda DeĞİŞİklİk...
Selamlar
Cevap vermek isteyenlere şimdiden teşekkürler.Yardıma acil ihtiyacım var............
Re: Toplanti Tutanaklarinda DeĞİŞİklİk...
İtiraz merci olarak Eyüp Ağır Ceza Mahkemesi gösterilmiş ise, yine belirtilmiş olan süre içerisinde (muhtemelen 15 gün) yazacağınız dilekçe ile, ... soruşturma numarası, ... karar numarası ile verilen ... kararına karşı itiraz ettiğinizi ve şüpheli hakkında evrakta sahtecilik suçu dolayısıyla kamu davası açılmasına karar verilmesini talep ettiğinizi yazmanız gerekmektedir. Bu dilekçeyi kendiniz yazmak yerine, avukatınıza danışmanız ve profesyonel yardım almanız, menfaatinizi korumak için daha yerinde olacaktır.
Re: Toplantı Tutanaklarında Değişiklik
selamlar
İlginize teşekkür fakat avukat tutacak kadar maddi güce sahip değilim.Dilekçe yazımamda neler yazacağımı söylemişsiniz ama daha kapsamlı söylerseniz sevinirmÖrnek yazacağım şeyler gibi