2002 Senesinin Eylül Ayından Kredi Kartı Borcumu Ödemedim
2002 Senesinin Eylül Ayından Kredi Kartı Borcumu Ödemedim o zamanki krizden etkilenerek daha sonra askere gittim geldim 2 kez aradılar adres değiştirdim ama ikametim i almadım en son 2005 te aradılar .
kurcalamak ta istemiyorum korkudan ne yapmam gerekir ?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
2002 Senesinin Eylül Ayından Bu Güne , Kredi Kartı Borcumu Ödemedim
2002 Senesinin Eylül Ayından Bu Güne , Kredi Kartı Borcumu Ödemedim
O zaman ki krizden etkilenerek ve şimdide kurcalamaya cesaret edemiyorum
2 kez telefonla aradılar en son 2005 senesinde askerdeyken aradılar adres te değiştirdim ne yapmalıyım
Re: 2002 Senesinin Eylül Ayından Kredi Kartı Borcumu Ödemedim
Amiyane tabirle korkunun ecele faydası yok denebilir bu durumda. Borcunuz gittikçe artmasına ve sizin bu borcu muhakkak ödeyecek olmanıza rağmen bunu niye geciktiriyorsunuz.Bankaların neredeyse %90 indirim kampanyaları oluyor ve banka avukatları bu dönemlerde borçluları arayarak bundan faydalanmaya davet ederler. avukatla irtibatı koparmaya çalışırken aslında bu avantajdan da uzaklaşmaktasınız.
Teşekkür ederim ilginize ama henüz bir banka avukatı ile irtibatım dahi olmadı 5 senedir ve tebligat filan da beyan edilmedi bana şu an da o tarz kampanyalar varmı hala ?
Bunun için bankaya giderek kart numaranızdan dosyanızın hangi avukatta olduğunu öğrenerek telefonla avukatıyla görüşüp bilgi almanız en doğrusudur.
bu arada başka bir avukat arkadaştan aldıgım bilgide 5 yıl sonunda takibin duracağı hakkında bir bilgi üstelik banka avukatı bunu söyleyen .
10 yılda da dosya nın kapanacağı
bu da tabiki resmi dairede her hangi bir iş bankalardan kredi filan alınamayacağınıda söyledi böyle bir şey varmıdır ?
Kredi borcunuzu ödemezseniz merkez bankasına bu bildirilir ve kredi yasaklısı olursunuz.
yasaklı olacagım kesin zaten kara listeden ödesekte zaman gerekiyor çıkmak için seneler .
İlginize teşekkür derim verdiğiniz bilgiler için kolay gelsin