Kredi Kartı Borcum Hakkında
Bir yakınımın sorununa çözüm olabilmek için size yazıyorum.Şimdiden teşekkür ediyorum..Yaklaşık bir sene önce bir kredi kartı ediniyor.ve acil paraya ihtiyacı olduğu bir anda kullanıyor.4250 YTL lik bir borcu oluyor bankaya.Borcu ödeyemeyince taksitlendirme işlemi yapılıyor.
Ve bu borç taksitlendirme yapıldığında 3250 YTL dir. 6 aydır yine maddi imkansızlıklar nedeniyle ödeme yapılmıyor.
Şimdi ise 10 günlük hapis cezası çıkartılmış. Ana para 3250 YTL ve 2500 YTL kadar faiz görünüyor Adliyeden gelen kağıtta.
Ödenmesi gereken toplam para 6500 YTL gibi bir tutar görünüyor.%70 lik bir faizden bahsediliyor gelen kağıtta.Bir hafta içinde ödenmesi gerektiği belirtiliyor.Ve bu parayı ödemesi şu anda imkansız ...
Bilgisi dahilinde olan üyelerin yardımlarını rica ediyorum.
Re: Kredi Kartı Borcum Hk.
Ödeme yapılmadıysa sizlere nasıl bir yardımımız dokunabilir? Borç taksitlendirilmiş o da ödenmemiş... En fazla faizin oranına itiraz edebilir yakınınız...
Re: Kredi Kartı Borcum Hakkında
Ana parayı ödeyecek yine,ama 6 ayda 3000YTL ye 2500 YTL faiz gelmesi normalmi faizin itirazını ne şekilde yapabiliriz.
Ödeme emrini görmeden başkaca bir şey söylemek mümkün değil. Avukatınıza danışmanızı öneririm, ayrıca banka avukatları ile görüşürseniz sizlere yardımcı olmaya çalışacaklarını düşünüyorum.
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Kart sahibinin avukatı yok. Ben bu faiz olayını araştırmak istiyorum.O nedenle çalıştığım şirketin avukatına danışayım.
Tekrar teşekkürler .İyi çalışmalar.