Açıköğretim kaydı yenileme
merhabalar 1985 doğumluyum 3 yıl önce askerliğmi kendim tecil ettirmiştim ve açıköğretime kayıt olmuştum 1.senemde geçen sene 3 dersten kaldım bu senede bir aksilik sınav tarihini kaçırdım bütünlemenin kayıt yenilemeyi düşünüyorum askere çağrırlarmı acaba yoksa kaydımı yeniletirsem bi sorun olmaz devam edebilirmiyim açıköğretimce bir sorun yok ancak askerlik için bir sorun oluşurmu acaba çok teşekkür ederim cevaplarınız için
Re: açıköğretim kaydı yenileme
bu konuda acaba aydınlatıcak kimse yokmu merakla bekliyorum ?şimdiden çok teşekkür ederim
Re: Açıköğretim kaydı yenileme
Kayıtlı olduğunuz AÖF Bürosudan durumunuzu öğrenebilirsiniz.
Ayrıca:
http://www.aofliyiz.biz/index.php?mr...rlik_islemleri
gönderdiğniz yazıyı okudum ancak 27 yaş sınırı sanırım birde 7 yıl eğitim süresi demişsiniz bu 7 yılı kaydımı yenilesem dahi doldurduğumda gitmek zorundayım ancak yaşım 22 ve 2 yıl üstüste kaldığımda askere alınacağım söyleniyor bu doğrumudur? okulu yakmak istemiyorum.
peki bunu tecil etme gibi bir hakkım yokmu yada okuluma devam edip geçersem seneye durum belgem gönderildiğinde bu kaçak durumu kendiliğinden düzeliyormu ? nasıl olucak bilmiyorum:(
İki yıl üst üste kalırsanız mevcut yasaya göre yapılacak bir şey yok.
peki yoklama belgesini dikkate almayı öğrenimime devam edip sınıfımı atlarsam ne gibi bir prosedür işler acaba ? yani sınıfımı geçersem seneye tecilmi oluyor çok saolun yardımlarınız için
bu konuda aydınlatıcak kimse yokmu çok büyük bir endişe içindeyim okulumu yakmak istemiyorum bu sene tecil ettirmeden bakaya düşüp seneye sınıf atlarsam ilgili öğrenci belgemle gitsem bakaya durumum kalkarmı ?
Tam Emin Değilim Araştırma Aşamasındayım Ama Bende Senin gibi Düşünüyorum.