Hiçbir şeyi kanıtlayamıyorum
öncelikle böyle bir sitenin var olduğundan yeni haberim olduğu için çok üzülüyorum. ben 2002 şubat ayında evlendim ve 2003 ocak ayında eşimle ayrıldık. eşim çalışmıyordu. ben 2003 mayıs ayında davamı açtım ve hakim boşanmamızı gerçekleştirmedi. temyiz tarihinden itibaren 3 yılın dolmasını bekledim. fakat eşin benden önce davranarak şimdi dava açmış. kasım ayının 6 sında mahkememiz var. eşim bana hiçbir zaman birleşme teklifinde bulunmadı ve ayrı olduğumuz bu süre içinde bir alman bayanla tanışıp almanyaya gitti ve o bayandan bir çocuğu oldu. daha sonra ondan ayrıldı ve şimdi başka bir bayanla dini nikahla evlenmiş. bana gelen dilekçede benim onunla birleşmediğimi ve tüm mahkeme masraflarını benim karşılamamı talep ediyor. ben ama onun bu ilişkilerini kanıtlayamıyorum. sizin bilginize çok ihtiyacım var. ne yapmam gerektiği konusunda beni bilgilendirirmisiniz.
Re: hiç bir şeyi kanıtlayamıyorum
Alıntı:
öncelikle böyle bir sitenin var olduğundan yeni haberim olduğu için çok üzülüyorum.
Benim bu siteden 2004 yılında haberim olmuştu bir girdim hala içerde esir olarak tutuyorlar beni, köle gibi çalıştırıyorlar üstelik fazla mesailerimi vermedikleri gibi ssk kaydımı da hala yapmadılar, arada bir rakı ısmarlayıp gönlümü almaya çalışıyorlar ama yemezleeeerrrrrrrr, hakkımı verin hakkımıııııııııııı...
sayın bayan, davayı kim ispat edebilirse o kazanır. Siz de karşı dava açın derim ben.
Re: Hiçbir şeyi kanıtlayamıyorum
Verdiğiniz bilgiler çok yetersiz. Öncelikle avukatınıza danışmanızı tavsiye ederim. 3 yıl (hukuki olarak) doldu ise siz de boşanma davası açabileceğiniz gibi, eşinizin açtığı davada boşanmayı kabul ederseniz boşanırsınız. Başka talepleriniz varsa onları da isteyebilirsiniz...
Alıntı:
sevgihan rumuzlu üyeden alıntı
temyiz tarihinden itibaren 3 yılın dolmasını bekledim. fakat eşin benden önce davranarak şimdi dava açmış. kasım ayının 6 sında mahkememiz var. eşim bana hiçbir zaman birleşme teklifinde bulunmadı ve ayrı olduğumuz bu süre içinde bir alman bayanla tanışıp almanyaya gitti ve o bayandan bir çocuğu oldu. daha sonra ondan ayrıldı ve şimdi başka bir bayanla dini nikahla evlenmiş.
Bir kadın çocuk sahibi olmak sonra bir başkasıyla imam nikahı yaptığına dayanarak zina nedeniyle 3 yılı beklemeden dava açabilir, veya eşinizin açacağı davada bunu gündeme getirebilirsiniz.