Psikiyatri özel muayenehanesine asker kabul etmiyor
Gecen sene izmir güzelyalı askeri hastaneden rapor aldım ilk önce özel muaynesinde kontrol oldum daha sonra askeri hastaneye gidip rapor aldım geçmişten beri yaşadıgım bazı sorunlarım vardı bu sene bodrumdaki doktorumun verdıgı raporda kismi remisyon yazıyor bu ne anlama geliyor??? Ve marmaristeki doktor neden özeline askerleri kabul etmiyor??? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekürler
Re: Pisikiyatri Özel muaynesine asker kabul etmiyor
Kısmi remisyon: hastalığınız kısmen iyileşmiş.....tamamen değil...aynı tedaviye devamla tam remisyon:iyileşme olacaktır
asker kabul etmemek: özel muaynahanelerde doktor istediği hastayı kabul eder veya etmez...bu hekimin yasal hakkıdır...kamuda ise böyle bir hak yoktur..hekim namus düşmanına bile bakmak zorundadır..
dilerim yardımcı oldum
saygılarımla
Alıntı:
kubidik_87 rumuzlu üyeden alıntı
Gecen sene izmir güzelyalı askeri hastaneden rapor aldım ilk önce özel muaynesinde kontrol oldum daha sonra askeri hastaneye gidip rapor aldım geçmişten beri yaşadıgım bazı sorunlarım vardı bu sene bodrumdaki doktorumun verdıgı raporda kismi remisyon yazıyor bu ne anlama geliyor??? Ve marmaristeki doktor neden özeline askerleri kabul etmiyor??? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekürler
Peki 1. sene raporu alan 2. sene gecen seneye göre avantajı varmıdır.Tam remusyandaon kısmı remısyona gecınce raporu almam daha zormu oluyor???
raporlar için avantajlı olmak kolay-zor rapor almak diye bir tabir yoktur...
hekim sizi görür muayne eder ve tıp ilminin gereğini yazar...siz bu olaya ne sıfat verirsiniz bu biz hekimlerin işi değildir.....
saygılarımla
İlgilendiğniz için teşekür ederim